hsizyl Kizlar 5+2 haftalığım 2.gebeliğim aksam ağrıdan doktora gittim .acilde duran kadin dogum hemsiresi kese küçük içinde embiriyo yok felan deyince üzüldüm siz embriyoyu kac haftada gördünüz…?
minikmucizeemaak hsizyl Keseyi 5. Haftada bebeği ve kalp atışını 6+6 da görmüştüm, ultrasona göre 6+4 dü
Ruhtamiri hsizyl çok küçük daha, net görmemiş olabilir. İçiniz rahat değilse yarın kadın doğum uzmanına bir gözükün
hsizyl __mom1 ya keşke hemsireyle kalsaydı morelimi bozdu yolladı.. icinde embiriyo yok kese olsa ne farkedecek diyor birde ankarada
__mom1 hsizyl işte onun için soruyorum zaten hemşirenin muayene etme, ultrason yapma ve tanı koyma yetkisi yokki. Yanlış bir şey de söylemiş olabilir. Hangi hastane bu? Bence başka bir hastaneye görün
Ilahem hsizyl siz sormusunuz oda soylemis.evinizde gelib sizi muaine etmedi ya.hemde bir doktora gozukun insallah oyle olmaz ama belki ayni sozu soyledi.
Ece56 hsizyl ben 5+2 de gittiğimde 1,5 cm civarı bir kese vardı ama bebek yoktu. 7+2 de gittim embriyo kalp atışı vs hepsini gördük. Erken daha merak etmeyin. Bir de ultrason kalitesine göre de görüp görmeme olayı değişebiliyormuş.