Mells Limonata bende ona çok baktım modelide çok güzel ama kullanımı bana zor geldi biraz pratik gözüksede fermuarı ac yatak haline getir ters cevir et ötekiler al tak diye tak :) bilemedim yanılıyo muyum acaba bi yandan aklımda onda 🙈
aysess Nesmus hayirli olsun canim hangisini aldın , biz de bugün Joie modellerine bakicaz,muze Lx alcaz gibi
Ngovercin Nalanktl kiwi ye bende bakıyorum dış görünüş olarak güzel kullanıcı yorumlarıda iyi yönde fakat görmeden bilemeyiz tabi orası ayrı😌🙃
Ngovercin Civilin sayfasında da 22.yıla özel indirim var bebek arabalarının çoğu indirimde çok güzeller almayı düşünenler bir baksın derim 🙏🏻🌸
mrvty Bella kiwi 6in1 pembe dışında bir renk nerden aldınız? Bütün sitelerde tek bir renk var o da pembe
Bella mrvty ticaretmerkezi.com.tr den aldım. Türkiye distribütörü onlar zaten. Bir bakın isterseniz..
mrvty Bella çok teşekkür ederim şimdi baktım orda da sadece tek renk var. Üretimden kaldırıldığını düşünmeye başladım
HRmother mrvty EzgicanAtacan merhaba aldınızmı puseti kullanıyormusunuz ben çok arada kaldım ağır olmasından kaynaklı kullanımı çok rahat gibi geldi inceledim ve hangi modelini aldınız eğer aldıysanız
Bella mrvty her siteye oradan dağıtıldığı için bence stokta bitmiştir diye düşünüyorum. Mesaj atarak stoğun ne zaman yenileneceğini öğrenebilirsiniz.
iremnur19 Annesininbalbocugu aynısını bugün bende aldım şimdilik çok memnunuz inşallah hep böle olur 🤗
Annesininbalbocugu iremnur19 Güle güle kullanın canım güzel günleriniz olsun inşallah 🤲🏼 Ben daha kullanmadim insallah Allah'ın izniyle nasipse ocakta kullanmaya başlıcaz 🤗
Kurabiyecik GumSevimm Kısa bir süreliğine günün fırsatı olarak indirim uygulamışlardı. Gün bitince indirim de bitti maalesef :) Ben 1299a aldım arabadan.
AysegulAloluAcikgoz Baybbee Tesla seyahat sistem bebek arabasini aldik bizde gri rengini nasipse bugün gelecek iyimidir kötü müdür kullanmadan bilemiycez sanirim :)
EsraOzturk AysegulAloluAcikgoz ben de aynısını aldım kargoda hala çok merak ediyorum 🙈 gelince yazar mısınız