Dml4590 Figencer mamas papas urbo 2 tavsiye ederim, hem sağlam kaliteli hem de hafif. İndirimden pusetiyle birlikte uyguna alabilirisiniz.
Zeynepzgelger Mamas&Papas Ocarro aldık henüz kullanmadık ama çok beğeniyorum sağlam bi araba tavsiye ederim
NedretDemirayErdem Mamas papas ocarro aldık henüz kullanmadık ama kalitesi ve görüntüsüyle muhteşem 🌸🙋
sususdden Uppababy cruz travel sistem aldık bugün geldi,zaten e-bebekte inceleyip o şekilde aldım hepsiburada indiriminde 2500tl düşmüştü,şuan internet fiyatı 3500 civarı e-bebekte 4000tlye yaklaşıyor çok konforlu ve çok kaliteli bir araba türkiyede fazla bilinmiyor tüm dünya ülkelerinde çokça kullanılıyor ilgilenenlere bilgi olsun diye ayrıntılı yaziim dedim,indirimdeykende yazmıştım🤷🏼♀️
Sedagokkaya zgeGen internette araştırdım çok kötü yoruma denk gelmedim. Bide bir tanıdığımda kullanıyordu sorun yaşamamış 🤭🤗 siz öyle deyince acaba dedim ama almış bulundum 🤗
burcubyk55 Merhaba 17haftalik hamileyim dun ilk eşyasını aldık kızımızın bebek arabası aldık e bebekten 1700 liradan 1000 liraya düşmüş kacirmak istemedik chicconun çok iyi marka ve fiyat baston araba da oluyor sayılı kalmış Türkiye genelinde bıkac tane bence bakın derim sehrinizdeki e bebek mağazalarına https://www.minicity.com.tr/chicco-duo-lite-way-plus-travel-sistem-bebek-arabasi-red-16552 görseli bu
burcubyk55 aysgl13 sitede kalmamış olabilir mağazada da bir tane vardı teşhir ürün olarak Samsun'dan aldım
zgeGen Sedagokkaya hayırlısı belki her üretim aynı değildir bnm de arkadaş kullanıyo sürekli tamirde araç
Berilikom magi magi kraft pop çift yönlü modelini aldık canım bugün ulaştı beklediğim gibi çıktı çok hafif ve sağlam bir model 👍😘
nermin61 Diyetisyen biz chicco aldik rahat gibi duruyor ama daha kullanmadim dogumumuza 2 ay var daha😍
Sirinmilka Biz chicco trio sprint aldık. Hepsiburada da indirim vardı 1400tlye geldi. Ürün elime ulaştı bugün ben baya beğendim. İçinde hem portbebesi hem otokoltuğu hem baston arabası var. Portbebesi de otokoltuk gibi arabaya takılabiliyor. Ayrıca yağmurluğu ve çantası da hediyesi. İndirimsiz fiyatı 2800 diye biliyorum denk getirirseniz tavsiye ederim.
Lucky Sirinmilka resmlerine baktm şimdi baya hoşuma gitti benm de agırlık olarak nasıl peki ? Tekerleri de cok kaba degil sanırım ?
Sirinmilka Lucky Bana çok ağır gelmedi özellikle oto koltuk filan baya hafif. Tekerlekleri çok iri değil katlandığında çok kolay taşınabiliyor ve küçük bagajlara çok rahat sığar diye düşünüyorum.
Hayta Henüz almadım ancak baktığım her modeli şikayetvar tarzı sitelerden de araştırıyorum. Beneto için çok şikayet var özellikle tekerlekleriyle ilgili. İlk oğlumda casual kullanmıştım ve gerçekten müthiş dayanıklı bebeği sarsmayan her açıdan konforlu bir aracti. 8 yıl geçti gönlüm yine aynı markada