Mervebyr20 Kızlar dünden beri sancı çekiyorum ama açılmam az olduğu için eve yolladılar açılma olması için ne yapmalıyım 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
1anne2bebek__ Mervebyr20 belden aşağına dayanabildiğin kadar sıcak su tut canım. Duşta da eğil kalk squat yap. İnşallah çok çabuk olur doğumunuz. Sağlıkla kavuşmak nasip olsun 🤲
YaseminBatrk Mervebyr20 hurma yiyin tek sayı ve sıcak duş çömelip yer silme hareketi bunlar açılım sağlar. İnşallah kolay ağrısız doğum olur
Gizemliiiiiii Kaç haftaliksin canim bende 39 u tamamlicam 3 güne.. açılma bekliyoruz onun için ugrasiyoruz
Tiiffany Mervebyr20 evet sıcak suda durun ben 1 saat durmustum dustan cıkınca hemen nişan su gelmişti
Mervebyr20 Tiiffany ayy inşallah bendede su gelir nişanım geldi ve gelmeye devam ediyor deniycem sıcak suyu şimdi
Mrv001 Mervebyr20 kesinlikle bi kapıdan yada eşinden destek alarak sukuat ceker gibi çömelip kalk her oturduğun zamanda sağa ve sola esne bol bol hızlı yapma hareketi ve hafif hafif ıkın derin derin nefeslerle belki onunda faydası olur