Sulezeynep Bayanlar 36. Haftadayım çok zorlaniyorum ama büyük temizlik yapmam gerekiyor ilk defa abla çağırmayı düşünüyorum adana içi günlük kapı pencere koltuk silmek için ne kadara gelirler acaba yada başka neler yapıyorlar gün içinde
dilos011 Sulezeynep bende adanadayim bulamadım hala ya 2+1 evim camları ile mutfak içini yapsa yeterli benim için diğer yerleri ben yaparım ama öyle de gelmiyorlar
Bir_prens_annesiiiii Hungry ben İstanbul’da yaşıyorum pencere kapı koltuk mutfak dolap içi buzdolap iç dış avize heryerin tozu yer silip süpürme tuvalet yıkama 1050 ye yaptırdım 2 gün geldi
Sulezeynep Bir_prens_annesiiiii evet bu daha iyi bana 800 liraya kapı pencere sil supurme tuvalet banyo mutfak dolabin dışı silinecek bu kadar
Bir_prens_annesiiiii Sulezeynep perdeleri de indirdi yıkadı astı salonun güneşliğini ve fon perdesini ütüledi
Bir_prens_annesiiiii Hungry size 650 iyi demiş söyleyin içini de silsen kaça silersin diye normalde 1200 istedi de arada tanıdık bir abla vardı onun sayesinde 1050 ye yaptı