YusufZeynep Sata göre 6+4 ama kan ve keseye göre 4+4 hamileyim. Doktorum kesenin küçük oldugunu söyledi. Gecenlerde gelen kahverengi akıntımın crinoneden kaynaklandığını düşündük. 2 gündür tekrar başladı peçeteye sürdüğünüzde gelen bi akıntı ama açık pembede gelmeye başladı. Doktorum kırmızı kana dönüşür dönüşmez gel düşük tehlikesi yaşıyorsun dedi. Çok endişeliyim böyle birşey yaşayan var mı?
Hazal2323 YusufZeynep ben yaşadım İlk gebeliğim bide doktor düşük hapı yazdı hiç bir iş yapmamı önerdi 1ay boyunca hep sırt üstü yattım ayaklarımin altında hep yastık vardı yüksek şimdi çok şükür atlattım 13 haftalığız oğlumla beraber
Hazal2323 YusufZeynep Bana nar yeme dedi o düşük yapıyor diye süt iç çok güzel beslenmelisin hiç bir iş yapma
Gulsummldr YusufZeynep kal atışı duyuldu mu? Duyulmadıysa zaten tam olarak düşük olmuyo. Tamam heveslenmişken zor ama. Kalp atışı yoksa boş kese olabilir. Onun kanaması olabilir. Ne zaman oluyo bilmiyorum ama yerleşme kanamasıdır belki.
songul123 YusufZeynep progestan vermesini canım sana bol bol dinlen yat benimkide oldu ilk zamanlar progestan kullanıyorum hala
gamzedeniztokak Hazal2323 narmi ? yok artik canim alakasi yok hangi doktor demisse sana yalnis bilgi vermis aksine cok faydali bir meyvedir nar yemek ve suyunu icmek cok iyidir arastirabilirsin
YusufZeynep Sabah 1 jel 4güne birde iğne vurunuyorum bende. İnşallah bende sizin gibi güzel sonuçlar alırım. Benimde ilk bebeğim ve tüp bebekle oldu. Nar yemiyorum. Limon yemiyorum. Yeşillik yemiyorum. Hep dikkat ediyorum. Çalışıyorum dersimi 3 güne indirdim sadece oraya gidip geliyorum 3 gün.
Gulsummldr YusufZeynep yani evet anlayabilirdi. Hevesini kormak istemem ama düşük tehlikesi yaşamak için bile kalp atışı lazm. Kanama için çok küçük haftalardasın. Düşük tehlikesi içinde öyle. Başka bi doktora gidebilirsin bnce.
YusufZeynep Gulsummldr Anladığım kadarıyla siz ya boş gebelik ya da yerleşme kanaması diyorsunuz sanırım
Gulsummldr YusufZeynep doktor değilim tabiki ama başta böyleyse zaten hamilelik devam ettiği takdirde ilerde dahada zorlanabilirsiniz. Rabbim şifa versin
YusufZeynep Gulsummldr Amin RABBİM hasta olan herkese YA ŞAFİ isminin azametiyle şifa versin inşallah
songul123 YusufZeynep kullan kuzum dinlen ilk zamanlarda oluyor benimki 15 gün sürdü progestan 200luk sabah akşam kullanmama rağmen güzel düşün güzel olur inşallah herşey rabbim bebeğini korusun
YusufZeynep Dediklerini yapacağım canım çok sağol şu cuma günü yüzü suyu hürmetine MEVLAM dualarını kabul eylesin inşallahh
songul123 YusufZeynep amin kuzum bütün hepimize dua ediyorum canım kucağımiza sağ sağlım alalım bebislerimizi