bk_01 Kızlar 36 haftalık oldum , ara ara karnımın alt kasıklarında ağrı var , böyle 4-5 saatte bir gelip gidiyor ara ara da karnım sertleşiyor sizce doğum belirtisi mi
symozdag bk_01 bende aynı durumdayım 1 haftadır geceleri adet ağrısı gibi ağrım oluyordu iki gündür gün içersinde de ağrılarım olmaya başladı ve bugün çevremden herkes karnımın aşağıya indiğini söylediler ve bebeğimin hareketleri bugün cok azdı doğum yakın sanırım
Ece_burhan bk_01 bende dün ayni sekilde kasik agrisi ve bel sirt agrisi vardi belki 1 saat sürdü 27 haftalik hamileyim ama sonra kendiliginden uzaninca gecti karnim da sertlesiyor bazen
Sevidmn bk_01 36+5 olucam asla adim atamıyorum artik cati agrisi ve aksamlari cogunlukla rahimde kasilma sertlesme oluyor
Smootie Sevidmn evet bende de öyle çatı agrısı 32 den beri var şuan 37+2 yiz dün çatı musyenesi oldum ondan sonra çatı ağrısı daha şiddetlendi ama bir gün sonra hafifledi lekelenme oldu normalmis ama. Karnım gün icinde sertlesiyor. Ama hersey normal nst de sancı yok açılma yok beklemedeyiz
Surprizzz2022 bk_01 36+5 im özellikle geceleri kasılıyor taş gibi oluyorm adım atarken de bacak ağrısı tin tin adım atıyorum. Arada kasıklarda ağrı oluyor nst de bişey çıkmadı son demler artık normal dedi dr
Sevidmn Smootie valla bende birde dikis var cocuk aylardir baski yapiyor 15inde sezeryan olcam insallah ozamana kadar bekler