Zeynep0409 Merhaba size bir sorum olacaktı. Rabbim izin verirse gebelik düşünüyorum ve yumurtlama dönemini takip ediyorum .çoğu yazılar gebelik düşündünüz ilk ay hamile kalma olasılığı yüzde 10 diyor bu doğru mu ilk ay düşünüp hamile kalanlar varmı bilgi verir misiniz lütfen
Aysee1123 Zeynep0409 Bu kişiye göre değişiyor kimisi hemen hamile kalır kimisi aylarca dener öyle kalır. Biz çocuğa karar verdikten sonraki ilk yumurtlama dönemimde denedik ve diğer ay halime olduğumu öğrendim. Yani ilk denemelerimizde o ay tutmuştu benimki 🧿 Her hamilektede değişiyor bir sonrakinde bu kadar kolay olmayadabilir
Ley2020 Merhaba, ankete yanlışlıkla bastım. Ben ilk çocuğumda ilk denediğim ay hamile kalmıştım. Ama şimdi 2. Çocuğu düşünüyoruz ve 4 aydır deniyoruz. Bence kesin bir şey söylemek mümkün değil. Allah gönlünüze göre versin 🤲🏽♥️
Zeynep0409 @Ley2020 merhaba çok teşekkür ederim bilginiz için Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bende tedirgin oldum çoğu video ve yazıları okudum istedin ilk ay mümkün değil diye Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Zeynep0409 @Elif3333 bunun bir faydası olurmu acaba aslında yumurtlama günlerini takip ediyorum kendi çapımda ama net bir bilgim yok tabiki .eyer bunu denersem ihtimal daha da artar mı bilgi verirseniz sevinirim
Zeynep0409 @Elif3333 peki şuan alsam acaba bir şansım olurmu 22 nisanda adet olmuştum .yani hemen yarın alsam olurmu yoksa hasta oldum andan mı başlamam lazım acaba 🥰😍 bu ovulasyon testi ile pek bir bilgim yokta