Ley2020 Merhaba Arkadaşlar, 3 yazan testte en üst seviyeyi gördüğümü düşünüyorum. 4 yazanlarda da çatlama olduğunu düşünmüştün, cuma yaptım o iki testi. Bugün meraktan yine test yaptım ama sanki iki çizgi de aynı koyulukta çıktı. biz çarşamba ve cuma gününü değerlendirdik. Cuma muhtemelen çatlama olmuştur diye sevinmiştim. Aklım karıştı :/
myangelson Ley2020 bence 4 te olmuş çünkü ikinci çizgi öteki t çizgisine göre daha koyu çıkmış o zaman yumurtlama olmuş gibi geldi bana
Ley2020 myangelson Cevabınız için teşekkür ederim 🙏🏼 ben de öyle düşünüyorum aslında ama bugün yaptığım testi çözemedim 😔
Ley2020 myangelson ama sence iki çizgi de aynı koyulukta değil mi 5 yazan da? O zaman yine pozitif olmuyor mu?
Birhayalimvr 4te catlama olmus lh degeri yavaş yavaş düşmeye başlar canim merak etme herhangi bir sıkıntı yok
Ley2020 Birhayalimvr teşekkür ederim 🙏🏼 peki sence 5 numaralı testte yükseliş var mı yeniden yoksa o da negatif mi? 🙏🏼
Birhayalimvr Ley2020 yok canim yükselme yok gibi ama bazen kadinlar 1 ayda 2 kere yumurtlayabiliyorlar fotoda silik gibi duruyor
Ley2020 Melek__55 3 dk olmuştu. 5 dk sonra değerlendirmeyin yazıyor açıklamasında. Şu anki hali net pozitif, hatta diğer çizgiden de daha belirgin. 4 numara ise şu an bile negatif 🤷🏻♀️
Ley2020 Melek__55 ama mesela pozitif olunca 3 gibi, hemen çizgi çıkıyor. 4 ve 5’de hemen çıkmadı çizgiler. Birazdan şimdiki halini de paylaşacağım.
Melek__55 Ley2020 canm bir ayda iki kere yumurtlama olabiliyor birincisi senin yumurtan çatlamış merak etme stres yapma ki tutusun benimde damlatr damlatmaz t çıkmamıştı sonradan koyulaşti çatlama da t c çok az fark vardı tamemmen siliklesmedi olabiliyor böyle
Ley2020 Melek__55 canım çok teşekkür ederim ilgin için 🙏🏼 bu ovulasyon testini kullanışımın 3. Ayı. Daha önceki aylar asla böyle net çatlama görmemiştim. İlk defa 4de ki gibi oldu. Ve pozitif olduğu günler 5 olurdu mesela. Bu ay nedense umutluyum 🙏🏼 Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Ley2020 Melek__55 Az önce tekrar test yaptım, net negatif çıktı bu sefer 6 yazan yeni yaptığım test, 5 ise daha önce paylaştığımın son hali. Yeni testin resmini 5 dk sonra çektim, zaten 5 dk sonra değerlendirmeyin yazıyor 🙏🏼 tamamdır herhalde artık 🙈