CeylanDogruk Merhaba ilk gebeliğim Kasım 2022 de olmuştu bebeğim 2 aylıkken kalbi durdu. Kürtaj oldum ve şimdi 7 haftalık hamileyim. Tekrar kalbi duracak diye aklım gidiyor sürekli aklımda gece uyuyamıyorum. Daha önce bu durumu yaşayan oldu mu?
Mewosss CeylanDogruk aynı durumu bende yaşadım 2. Hamile kalınca her kontrole yüreğim ağzımda gidiyordum ama 26 haftalık olduk çok şükür 🤲🏼ilkinde kalbi durduğu için bana önlem amaçlı coraspin verdi doktorum 32.haftaya kde kullanacağım
eylulmihrasmom CeylanDogruk ben de geçen sene mayıs ayında düşük yapıp kürtaj olmak zorunda kaldım. şu an 15+4 hamileyim korkmayın kendinizi strese sokmayın sağlıksız bebekler düşüyor maalesef 2.gebelikler bildiğim kadarıyla çok daha sağlıklı oluyor keyfini çıkarın☺️
Birbahargunu CeylanDogruk ay aynı ben her hafta gidip görmek istiyorum. İlki 14 hafta sanırım kalbi durdu sonra baya bı olmadı şimdi de 8 hafta oldum her an kalbi atıyor mu yaşıyor mu diye düşünüyorum sürekli kendimi motive etmeye çalışıyorum Allah korusun inşallah
Withaysa CeylanDogruk aynı durumu yaşadım canım. Şubat 22’de 8 haftalıkken bebeğim kürtaj oldum kalbi durduğu için hatta o yüzden tekrar cesaret edemedim uzun süre kasım ayında hamile olduğumu öğrendim. Şuan 29 haftalık olduk herşey yolunda ilerliyor çok şükür. Bu konuda Rabbime olan teslimiyet içimizi ferahlattı. Sende bol bol dua et inşallah bir daha yaşamayacaksın. Şuan bunları oğlumun tekmeleri eşliğinde yazıyorum 😊🥰
CeylanDogruk Mewosss Doktorum bana da coraspin verdi. Öyle bir psikoloji ki o bile işe yaramayacak diyorum. Buraya yazınca biraz olsun rahatladım. Çok teşekkür ederim 😍
Minik-ve-annesi @CeylanDogruk benimde ilk gebeliğim 31 Ekim 2022 düşük oldu kese etrafnda kanma varmış şimdi 12 haftalk hamileyim ama hep tedirginim
YLD_95 CeylanDogruk geçmiş olsun canım. İçini ferah tut. Şöyle benimde aynısı başıma geldi ilk gebeliğim de hiç kalp atışı görülmedi kürtaj oldum. Doktorum 2. Ye tedbir amaçlı ecopirin verdi onu kullanıyorum 26 haftalık olduk çok şükür. Test yapıldı mı sana pıhtılaşma için. Bana yapmadan direkt verdi doktorum. Genelde ilk dusuklerde yapilmiyormus. Allah’ın izniyle sağlıkla ilerler iyi düşün iyi olsun canım 🤲🏻🌺😊
Balahatunn Agustosta 8 haftalik bebegimin kalp atisi durdugu icin kurtaj oldum. Simdi 6 haftalik tekrar hamileyim. Ayni duygular icindeyim sizinle. Su 8. Haftayi bi atlatsam boraz daha rahatlayacagim insallah
CeylanDogruk Balahatunn Aynı durumdayız ben de 8. Ve 9. Haftayı bekliyorum sanki o haftaları atlatsam sorun yaşamayacakmışım gibi hissediyorum. Pozitif düşünmek gerekiyormuş kendimizi yıpratıyoruz aslında bizim gibi çok yaşayan varmış bu durumu ve bebeklerini kucaklarına almışlar sonraki hamileliklerinde 😊
Elif_p CeylanDogruk canım ben yaşadım ilk gebeliğimde 8. Haftada kalbi durdu iki ay sonra hamile kaldım ikinci bebegime sevinemedik hep bir korku her ultrasonda tedirginlik tadını hiç Cıkaramadık korkudan hep tetikte bir ruh hali ama şimdi öyle pişmanım ki kızıma haksızlık ettiğim için hiç bir sorun yaşamadık ikincide bebegim de gayet saglıklı dogdu şimdi 17 aylık kızım benim prensesim ❤️❤️demem o ki bu da öyle olacak diye zehir etme hamileliğinin tadını cıkar gelmiyor bu günler bir daha
CeylanDogruk Elif_p Ben de öyleydim kalp atışını duyunca sevinemedik bile ben de haksızlık ediyorum belki İnşallah tekrar aynı şeyi yaşamayız. Sizin gibi aynı üzücü olayları yaşayıp sonu güzel olan insanlarla konuştukça kendimi daha güçlü hissediyorum 🙏🏼😊
Muczm33 CeylanDogruk ilk iki gebeliğim zor elde ettim ve düşükle sonuçlandı uzun tedaviler sonucu tüp bebekle hamileyim 20 haftalık olduk ve hala o korku var içimde acaba bişey mi oldu olacak mı diye hep tedirginim sanırım doğana kadar da öyle olacam
Elif_p CeylanDogruk faydam olduysa ne mutlu canım biri öyle olacak diye yine olacak diye bir şey yok olmuyor hatta ok daha saglıklı oluyor bak şimdi kızım 17 aylık ikinciye hamileyim 18 haftalık olduk bile 🤗