Serapca Sewo canım uğraşmayın bu tür şeylerle bak Çin takvimine yüzde 90 çıkıyor bekle bir kaç hafta sonuçta 2sinede yerimiz var yarat yaratabiliyorsunuz bir tüyünü sağlıklı olsun hayırlı olsun tamam Allah gönlümüzden geçeni versin amin ama eziyet ya ben kusmadım hiç kusmayan biri ne yapacak bu postu görünce cahilse gidem bi kusayım geleyim der demi saçma postlar açmayın ....
Miram65 Serapca canim benim çin takvimine gure erkek olması lazım 13 haftalıkken gitim doktora.90 kiza benziyo dedi 4 aylik olunca bi daha bakalim ama kiz dedi eminim değişir mi sence
asminko345 Sewo Bende hiç sabahları kusmadım 😁 herkeste farklı oluyor hamilelik bana da kız dediler çirkinleştin sivilce doldu suratın bi hal oldun dediler 😁 sonuç mu paşamı öğrendim sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez canım
Sewo mrveaksu insanlar yazdıklarımı tam okumadan ukalaca konuşuyor canim boşver ben cevap vermiyorum artık.
mmrv mrveaksu kendimi ne sanmisim ya cahillik tabi sabahlari sarı kustugu seyin safra oldugunu bilmiyosa bakar internete anlar boyle sacma sapan cinsiyet hurafelerine takilan insanlar bana hep cahil gelmistir saglikli olsun evladim diye dua edecegine kusmugunun renginden analiz yapmak buyuk cahillik evet... Hem de cok buyuk cahillik..
mrveaksu Sewo çünkü çok gereksiz yazılan bu sayfada herkes aklına takılanı soruyor merak ediyor. Sonuçta 10 kere doğurmadık benimde ilk gebeliğim ve çok zor geçiyor. Yazılan sana göre saçma ise okumazsın çıkarsın sayfadan bu kadar basit. Sabah sabah sinir bozmaya gerek yok. Birşey sanıyorlar kendilerini yazık.
Sewo mrveaksu aynen öyle buranın amacı o zaten.sabah sabah moralim bozuldu pişman oldum. Bende büyük kayıp yaşadım bilmiyorm çoğu şeyi araştırdım ama insan aklına takılan duyduğu şeyi öğrenmek istiyor. Cevremde cok iddali konuştular bende bunun aksini ispatlamak için fikir sordum. Sormaz olaydım
dileknazliay Sewo alakası yok ilk kızımda sabah sarı kusuyordum, şuan erkek' e hamileyim onda da sarı su kusuyorum.
Emell Sewo yok valla yargı yapmadım.sadece diyorum ya mide safra dolu ve rengi sarı. Yani başka bi alternatifin yok
alcang Sewo ben sarı su kustum ve kızım olcak. Ama bu tarz şeyler bence gerçek değil ya başka bi tanıdığım hiç kusmadı ve onunda kızı olacak
Betulpehlivan Emell evet bende aynı seyleri yasadım cok kız istedim erkek oldugunu ögrendim inanamadm sonra öldü nereye gidecgimi ne yapıcagımı sasırdım evlat evlattır Allahım birdaha nasip etti tekrardan hamileyim hayrlısı ve saglıklı sıhatli sini nasip etsin rabbim
Emell Betulpehlivan aynen canim yaa. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Ben şimdi yine erkek bekliyorum ve öyle bi dört gözle bekliyorum kiii😊 hani nerde o kız diye ölen ben diyorum bazen
Merve201119 Sewo canım bende sarı su çok istifra ettim oğlum olucak fakat kıza hamileykende sarı su çok istifra etmiştim çünki sürekli istifra edince miden boş olunca zaten safra kusarsın bunun cinsiyetle ilgisi olduğunu düşünmüyorum