Surprizzz2022 catandgirlmom bnde bugn artık doğurmak istiyorum dedim 36+5 iz normalde erken doğum riskim vardı artık sinirida geçtik ama gelmeye niyeti yok bide kızlar erken gelir derler abisini geçti 😅 oğlumu 35+3 doğurmuştum😅
catandgirlmom Surprizzz2022 allahımm benim ilk 3 aylık dönemde riskliydi progestan falan kullanmıştım lekelenme falan olmuştu ilkini 35 te nasıl doğurdunuz acaba ne yapmıştınız 🥲
catandgirlmom ElifTzl ayy allah yardımcımız olsun inşallah hemen sağlıkla doğuralım ben ağrışarımdan sızılarımdan hemen doğururum sanarken doktorum evet herkes öyle sanıyor 41 e kadar yolu var dedi ya 😂
catandgirlmom Kirmizibalik1 hahaha amiiiinnn 🌸 bende 38 i bekleyip doktorumla sezaryen hakkında konuşucam daha fazla beklemek çok zor geliyor bana yaa
Deletedmom_116 catandgirlmom 36+5 iz bende doğurmak sitiyoeum ve Dogurcam snariim🤣🤣🤣bı hafta on günü bulmaz dediler De daha önce nasıl getirebilirim diye düşünüyorum 🤣😁
catandgirlmom Deletedmom_116 ya bende öyle sanarak gittim dedim ki çatı muayenesinde kesin açıklık bile çıkar 😂 doktorumda herkes öyle sanıyor dedi 😂😂😂😢 allahımmm
catandgirlmom Ssemmm kaç haftalıksınız, doktora ben bunu nasıl hemen doğurabilirim dedim ama tıp dilinde bu şu şekilde başlıyor gibi bir şeyi yok bebek ne zaman gelmek isterse diyor bebişle konuşup tembihliyorum gelsin diye 😂
Ssemmm catandgirlmom 37 haftalığım bende . Doğsun artık hayırlısıyla . Tıp dilini bilmem ama insan daha çok bekledikçe bunlar daha geç gelecek bence 😂😂
Deletedmom_116 catandgirlmom Benimki öyle değil kız riskliyiz zaten sorunluyuz Ağrım sancım var aşırı ama acilmam gram yok😂😂Bide bebiş üç hafta önden gidiyo gelmesi lazım ak. Bile getirdi kendi yok😂😂
catandgirlmom Ayyuce34 zaten eşim de sabırsız bebiş için internette okuyor sürekli gördü ilişkiyi 😂 artık canım burnumda doğurmak için ilişkiyidr arttıracağız 🥲
Deletedmom_116 catandgirlmom Kirk mi aman Allah im😂😂Başka zaman olsa görelim derdim ama şuan Olmaz kanda gördükten sonra aslana olamaz nolaamaz😂😂bıktım hastanelerden ayyy
Meri_yozgat catandgirlmom ağırlaşmaktan ziyade sıkıldım artık üstüme kaç kişi dogurdu bende tık yok Sık sık tuvalete cıkmaktan bıktım
catandgirlmom Deletedmom_116 offf 🥲 bizimki 1 hafta ilerde diye doktor neler söylüyor bir de böyle bekletip bekletip sezaryenle alınırlarsa iriler diye hayat bize oyun oynamış olur 😂🌸
Surprizzz2022 catandgirlmom benmde ilkte en baştan riskliydi 6. Ayda sancım oldu snrasi hep dinlenerek geçti 35 te de bianda acilde buldk kendimizi ve doğdu bende anlamadım🙈
Deletedmom_116 catandgirlmom ben kaç kere sordum Sezeryansa Uzatmayın dedim 😂Kavga ederim hepsini işinden ederim 😂😂Üç hafta ond egiden bebisi normal dogurturlarsa helal😂😁
catandgirlmom Meri_yozgat yaaa biran önce hayırlı saplıklı doğumlar hepimize valla 40 hafta gerçekten zor inşallah beklemem o kadar
Arzueymen 39+3 de doğurmuştum bol bol sukuat plates bol ilişkiye girmek hurma yemek 1 hafta öncesinden yaptım 1 hafta sonra doğurdum 😂