Samime0303 Bahaarrrk blogda sol üst köşede 3 nokta varya ona tıkla fotoğraf yükle var ordan yapılıyor ben öyle yaptım canım
asya2425 aslogz23 canım bana yzarmısın ben şimdi baktın kırmızı açık pembe bana kan geldi :( adetime daha 7 gün var galiba adet mi oldum ben erken adet hiç olmam acaba stres mi yaptım çok :(((((
Dolphin16 Hayırlı haberlerle gelin inşallah 🤲 benimde adete daha var ayın 20 sinde olucam diye bekliyorum daha var ama Kaşık ağrım vardı 2 gün bu günde beyaz akıntım var bende anlamadım .
asya2425 aslogz23 bel kasık ağrılarım hepsi gitti :( bir de açık kırmızı renk bu kanama az geldi ama geldi baya şimdi durdu ama adet gibi sanki çok üzgünüm:(
aslogz23 asya2425 hayrkısı degılmıs kardeşim benimde aynı bende beta verdim düşük çoktı ama teste baya belırgın çıktı anlamadım guttı valla hayırlısı
asya2425 aslogz23 kardeşim negatif benim sonucum ben adet bitimi rahim filmi çektircem randevu aldım :( rahim filminden sonra hamilelik yüksek oluyormus
asya2425 Bahaarrrk negatif aldım :( adet oldum hemde erkenden :( rahim filmi çektircem 3 gün sonra adet bitimi hoca rahim filmi çekilen tüm hastalarım ertesi ay hamile dedi