asya2425 Gizotto batma bıçak sağlanma adet ağrısı böyle adet olucam diyip hep baktım yok bide ben erken adet olmam
---Fatosssss--- asya2425 aaa oylemi ben adet söktürücü diye biliyorum ne zaman adetim gecikse içiyorum
asya2425 Şimdi baktım kahverengi lekelenme oldu böyle azıcık ama belli belirsiz yerleşme kanaması mı acaba yani gözle çok az görülüyor ama belli kahve leke
Aslan10 asya2425 yerleşme kanaması dır tuvaletten sonra yada çamaşır hafif bulaşma gibi olabilir çok az miktarda kişiden kişiye değişir tabi
Havvaemre asya2425 Bende oluşan belirtler hep,Birkaç gün sonra yapın erken hamilelik testi hayırlı haberlerinizi alalım☺️
asya2425 Havvaemre allahımmm gerçekten mi evde hamilelik testi hiç Kalmamış ovülasyon yaptım gebenin günlüğünden almıştım ikis de kırmızı çizgi olmuş bu da işaret mi acaba şimdi yaptım da
Aslan10 asya2425 7 gün önce yaptım regliden silik çizgi çıktı pozitif ertesi gün kan verdim hamile olduğumu öğrendim yerleşme oluyrodur kanamam olabilir bu 2 3 gün içerisinde yerleşme kanaması çok az miktarda 2 gün az az gelebilir
Fatma6868 Aslan10 mrb dün gece açık renklerde kanam boşldı şuan da kahve tonlarda lekelenme oluyr kasık ağrım var adetime 15 gün yerleşim kanamsı olabilr mi acaba 1 kürtajım oldugu için teretüt içindeym
Havvaemre asya2425 Onu hiç yapmadım bilmiyorum nasıl olduğunu, normal testlerde çıkmayabilir, 6gün önce predictor de çıkmıştı benim
Aslan10 asya2425 çok daha yeniyiz erkenden fark ettiğim için hemşireyim ben 3 haftalık anladım 4 haftalık 2 günlük şuan. İnşallah Allahın izniyle olur hayırlısı böyle şeyler 8 9 ay uğraştım bende beklemeyi öğrenmemiz lazım sabır canım
Aslan10 Fatma6868 tabi olabilir 2 gün olabilir kokrmaniza gerek yok regliden 4 5 gün öncesine kadar yerleşme oluyor