Gzmklnncc Hem günüm var bu ay hemde ev görmesine gelecekler var ayrı ayrı 3 4 gün toplu misafir ağırlayacam bana menü önerisi olan var mı 🫣
asiyerz Gzmklnncc Ton balıklı arpa şehriye salatası Yoğurtlu pancar Kısır Kek Mozaik pasta Makarna salatası Hardallı patates salatası Kuru domates salatası Peynirli börek
Denizegeabioluyor Gzmklnncc patatesli kol boregi Mini pizza pugaca Yaprak sarma Browni Garniturlu Makarna salatasi Mercimek koftesi
drd Yoğurtlu tavuk salatası Mercimek köftesi Patlıcanlı börek Haşhaşlı Revani Kakaolu çatlak kurabiye
Amineazra Gzmklnncc Makarna salatası Elmalı kurabiye un kurabiyesi Tuzlu kurabiye sarma Kısır Semizotu salatası Kıbrıs tatlısı istiridye tatlısı Poğaça Ağlayan pasta Mercimek köftesi Haşhaşlı revani
Durubebegim Amineazra 3 çeşit kurabiye biraz saçma değilmi mercimek köftesi ve kısır biraz uyumsuz gibi
Amineazra Durubebegim onların hepsini yapabilecek marifetli hanımlar vardır da ben sadece çeşit için seçenekler yazdım istediğini seçer diye 🙂
Durubebegim Amineazra çeşit çok demedim marifetten ziyade menüde uyumda önemli diye düşünüyorum 🤔 Merak ettim siz sıraladıklarınızı bir günde yapıyormusunuz??
Durubebegim Amineazra Amineazra onların hepsini yapabilecek marifetli hanımlar vardır Böyle yazınca senide o marifetli hanımlardan zannettim 😉