5 Mayıs sabahı saat 10 gibi uyandım hafif bir sancı vardı ama öyle umursamcak gibi değildi lavaboya gittim çok az pembe bir lekelenme gördüm zaten randevum vardı doktora gidicektik öğleden sonra doktora gittim düzenli sancım vardı 20 dk da bir geliyordu doktoruma söyledim inanmadı düzenli olsa yerinde duramazsın dedi Nst ve açıklık kontrol yaptırdım sancım ufaktı açıklık 1cm doktorum gece 10 da bir daha kontrole gelmemi söyledi tabi sancılarım daha sıktı 8dk bir sonradan 5dk bir geliyordu açıklığım 4cm olmuştu yatış dediler ama ben evim yakın olduğum için eve gidip bir duş almak iatedim ama eve geldiğimde sancılarım 3dakikada bir olmuştu duşa girmem çok çok imkansızdı namazımı kılıp yasin okuyup hastaheneye geçtim hastahaneye yerleştim bir kere nst bağlandım sancılarım çok çok yüksekti hatta midemi bulandırdığı için kustum ve artık sancıdan duramadım zorla ebelere açıklık kontorulü yaptırdım 9cm olmuştu açılmam birdaha nst istediker ama benim nstde durmam imkansızdı söyledim sancım çok çok fazla nst de durmam imkansız diye bana soruyolar büyük tuvaletin geliyor mu diye ama ben büyük tuvaletim mi geliyor o sancılardan belim mi ağrıyor algılayamadım bir türlü ebe bana inanmayan bir tavırla hadi bir durda kontrol edeyim dedi sedyede kontol yaptı ve beneğin kafası gelmiş hadi doğuma dedi çatala çıktım üç dört ıkınmayla doğurdum gerçekten çok çok zor bir süreçti özellikle o son an gelen sancılar resmen beynim kontrolden çıkıyordu eşimde benle birlikteydi o olmazsa benim doğurma imkanım yoktu çünkü sancılarda yerde sürünüyordum ebeler güç olarak yetersizdi beni ayakta tutan eşimdi sadece bebeğim doğdu ama gerçekten çok zordu ebelere göre çok güzel doğurdum öyle dediler ama inanınki rahat doğum diye birşey yok Doğum çok çok zor sonrasında dikişler çok daha zor epizyom yoktu ama içerden yırtılmalarım vardı Allah hamilelere daha rahat daha kolay doğumlar nasip etsin gece 00.30 gibi gittiğim hastahaneden 3,22 geçe doğurup çıktım bizimde hikayemşz böyle