Grsost Arkadaşlar bugün 14+0 olduk son adet tarihine göre. Fakat baş popo mesafesi baştan beri 6 gün önde çıkıyor. Yani ultrasona göre bugün 14+6 çıkıyor. Böyle bir durumla daha önce karşılaşan oldu mu
Grsost Gamzer ileri haftalarda öyleydi evet ilk çocuğumdan biliyorum ama bunda ilk kontrolden itibaren büyük çıktığı için sormak istedim
Gamzer Grsost Yok sıkıntı olsa doktorun bilgilendirirdi zaten canım. Sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu🧡🙏
BurcuArya35 Grsost benimde en basindan beri öyle çıkıyor çoğu gebelik o.sekilde ilerliyor kizimda da öyleydi simdi de hamileyim öyle canm
MirsT De çok korkutuldum korktum da bebek hep önde gitti hatta son haftalar da çok daha fazla açıldı arası 3 -4 haftayı da geçti bebeğin kafası büyük mü demediler şeker mi var demediler 4 kilodan fazla doğar dediler neler duydum okudum korktum ama bebek bir doğdu zaten 37+5 gösterdi erkendi aslında 2.950 gr ne kafası büyük ne de başka bişey sadece 55 cm idi bu kez 2. Bebek yine 1 hafta önde çoktı 7. Haftadan kafama takmayacağım dedim 😅
Mzzz Canım benimde 5 gün önden gidiyor sorun değil 1 haftalik mesefe zaten önemli bir şey olsa doktor muhakkak söylerdi korkma 🙏🙏