İkizlerime gebeydim,en baştan beri Etlik şehir hastanesine takip oldum.
Birinin kalbi durdu diğerinin sıvısı bitmişti, gebeliği sonlandırma önerdiler,iki ay boyunca bu hastanede yattım çıktım,gözlem altında durdum.
Dün gece sabaha kadar ağrı ve yoğun kanama yaşadım,servis hemşireleri destek oldu fakat bir tane doktor gelip muayene etmedi sabaha kadar ağrı,kanama çektim.
Sabah son anda asistanlar geldi muayene ettiler,
doğumhaneye girdim ki bebek gelmişti,bebeğim 21 haftalık zaten erken doğum,düşük riski vardı.
Sonrasında doğumhanede yine asistanlar biribirine dolaştı,servis hemşirelerine göre doğumhane hemşireleri daha ters daha sert üslupları vardı.
Hemen müdahale edip doğum yaptırdılar.Bebeğimi kaybettim,bu zaten beklediğimiz durumdu.Çünkü sıvısı hiç kalmamıştı.Gebelik sonlanacaktı Rabbim kendi sonlandırdı.
Burada yaşadığım sıkıntıya gelirsek,Akşam 8 den sabah 8 e kadar ağrı ve kanama yaşadım,doktor istedim doktor odasında yoktu,bir tane doktor gelmedi.O oda da gece doğurabilirdim yada başka ihtimaller olabilirdi.Kısaca asistanları çok ihmalkarlar.Nöbetteki asistanı çağırdım,eee olabilir dedi gitti.Hastanenin asistanlarına güvenmeyin derim.