arirangg Kızlar merhaba, mantar enfeksiyonu teşhisini koyarken doktorunuz vajinal muayene ile mi söyledi
myangelson arirangg evet canım. İlk muayeneye gittiğin zamanlar smear aldı öyle teşhis koydu sonrakilerde direk vajinal muayene ile bakarak fitil verdi
arirangg myangelson Anladım canım çok sağ ol. Benim doktorum çok iyi çok memnunum ondan ama asla vajinal muayene etmiyor. Şikayetlerimi anlatıyorum tahminen mantar vardır diyip ilaç veriyor. Ondan merak etmiştim.
myangelson Eliftal bende akıntı olurdu süt kesiği gibi bazen kaşıntı yapıyordu ilişki sırasında yanma oluyor. Onu tetikleyen şey de antibiyotik kullanımı oluyor bende ve ayrıca sperm. İçeriye ne zaman sperm girerse mantar oluşuyor hemen. Aynı şekilde antibiyotik kullandığımda da öyleydi
myangelson arirangg rica ederim canım. Onu bilmiyorum ama kaşıntı yanma akıntı diyorsan onun için direk mantar diyordur genelde mantar şikayetinde oluyor bu durum
gamzett Kaşıntı derken nerede kaşıntı oluyor acaba iç kısımda mı? Bende en dış kısımın minik bir yerinde kaşıntı oluyor