Zeykan 10 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum doktorum aksef 500 verdi kullanan varmı bir zararı olurmu yanında başka birşey kullandınızmı
BirTim Zeykan 33+4teyim canım bende üç gün önce cefaks 500 kullanmaya başladım. Bu ilacın bana bir zararı olmadı ama onu tam bilmiyorum maalesef.. çok geçmiş olsun 🫶🙏
M3rv30650 Zeykan geçmiş olsun ben kullandım ama enfeksiyon geçmedi direnç gösterdi ilaç hiçbir zararı yok dr una güvenmelisin şuan başka ilaç kullanıyorum ama inanılmaz ksık ağrım var:(
CeydaST Zeykan doktorun verdiyse kullan. Bende de yüksek çıkıyor enfeksiyon ama kültür temiz çıkıyor kaşıntı koku falan yok arada akıntı oluyor sadece geçmiyor da anlam veremedik 🤭
Betulnnmz Zeykan ben kullanıyorum şuan 28 haftalık hamileyim 1.5 ay önce yine enfeksiyon geçirmiştim aynı ilacı yazmıstı doktor onu da kullanmıştım tahlil verdim kültür sonuçlarını bekliyorum bende ona göre dahasına karar verecek 🤷♀️
Zeykan M3rv30650 benim normalde hep olurdum enfeskiyon hamileliktede olacagım belliydi bol sua içiyordum ama inşallah geçer bakalım
Kucukcicek61 Aksef kullandım 1 ay önce , 30 haftalıktım o zaman erken doğum riskim çıktı enfeksiyon yüzünden. İhmal etmeyin haftanız daha erken enfeksiyon düşük bile yaptırıyor ya da erken doğum. İhmal edilmemeli
berkabusra1 Zeykan bende aynısını kullandım 32. Haftada bir problem olmadı o ilaç sayesinde kurtuldum ağrıdan 🙏🏼
ozerturksule Zeykan ben 6 haftalıkken kullandım amoklavin 1000 mg hemde. Enfeksiyon ilaçtan çok daha zararlı demişti doktor. Şükür bir sorun da yaşamadık 26+2deyim her şey yolunda 🙏🏻
Ruru41 Bende 5+2 deyim aşırı sancı ve koku olmuştu doktor largopendi adı sanırım 12 saatte bir kullan dedi birde lekelenmem oldu ama hepsi enfeksiyon yüzündenmiş ihmal etmeyin