Egelikiz Kizlar ovulasyon testi adetime 3 gün var ovulasyon testim böyle cikti adetin 11. günüde pikti 😉
Yaprak- Egelikiz burda anladımki herkeste değişken oluyor ben adet günü yapmıştım bi kere pik çıkmıştı ama 2 saat sonra hastalanmıştım canım
Egelikiz PrensinibekleyenAnnee Bende burda okumustumda ondan sorayim dedim canim sagolasin 😍InsaAllah koyulasir 🤲🏻🤲🏻
Egelikiz PrensinibekleyenAnnee Elimde bir gebenin günlügünün testi var canim daha cikmaz diye yapmadim Erken gebelik testi almadim 😉
PrensinibekleyenAnnee Egelikiz hayır cıkar hemen yap ben kaset testle ögrendim senin daha yakın kesin cıkar bence var yoksa okadar ovulasyon köyü cikmaz
Egelikiz Yaprak- Gecen ay Öyle olmustu canim ama Adet günü hafif koyu cikmisti hatta sevinmistim ama malesef hasta olmustum bende 😔😔 nasip olursa yarin da yapcam dahada koyulasirsa Test yaparim artik 😉
Egelikiz Sabah ilk idrarla yaptim birsey cikmadi ya Erken oldugu icin bakalim bugün firsatim olursa ovulasyon denicem koyulascakmi diye 😉Hayirlisi artik 🤲🏻🤲🏻❤️❤️
Papatyaa_severrr000 Ben regl olacağım gün test yapmıştım ikinci çizgi çıkmıştı meraktan ovulasyon testi de yapayım dedim t çizgisi c çizgisinden daha koyu çıkmıştı.