Ebru_nur yagmur089 Evet ilk bebişim 3 hafta progestan fitil kullandım nst de sancim çıkmıştı 36 haftalik olunca bıraktırdı doktorum bekliyoruz bakalım sağlıkla gelsin
anakuzusuu 36+4 günlüğüz. Çati ağrıları oluyor zaman zaman. Şimdilik normal doğum gibi duruyor. Salı tekrar kontrol var. Rabbim hepimizinkini hayırlı zamanda sagliklica kucaklarimiza versin inşallah 🤲🏻🤲🏻 🌸🌸
Mervenur_19 zge13 benim 33 ten beri 80-90-100 civarı çıkıyor en düşüğü 40-60. Bugün de aynı çıktı. 20 ler bizim için çerez 😅😅
zge13 Mervenur_19 evet ben 20 de sancı yok diyordum 13-14 neymiş neden olmuş anlamlandiramadim belki de stresten ilk aşamada yüksek sonra rahat yatınca düşük çıkmıştır başka da bir olasılık gelmiyor aklıma
catandgirlmom yagmur089 37 olduk çatı muayenesi oldum bugün ve doktor bekleyeceğiz dedi 😢 gerekirse 41 e kadar 😂 ben nasıl dayanırım bilmiyorum sezeryan istiyorum ama doktorum hiç yanaşmıyor
yagmur089 catandgirlmom bebegin basi eger asagidaysa o yuzdn sezeryana almiyorlardir bida knus bakalım doktrunla basi asagidami onuda sor çünkü sezeryana dondermek zorlu bi islem yani eger bebegin basi asagidaysa
catandgirlmom anakuzusuu acıdı ama o kadar anlık ki 1 dk dan kısa sürdü.. asla dayanılmayacak bir şey değil hiç korkmayın, kocaman bebek çıkacak daha ordan 😂
yagmur089 anakuzusuu hic korkma acimiyor eger kasarsan kendini acir akisina birak stn cati muanesinde elle muane yapiyorlar
catandgirlmom yagmur089 aşağıda imiş, zaten 30. Haftadan beri aşağıdaydı hatta iyice aşağı inmiş dedi son kontrolde