Hanımlar Merhaba, böyle bir post la geleceğim aklıma gelmezdi herşey yolundayken. Şimdiden hakkınızı helal edin. 22+5 gün oldum bugün. 3.gin önce evde temizlik yaptım koltuk çektim sadece normal dip köşe temizliği yaptım. Akşam 10 da da oğlumu yatirdim eşimin yanına uzandım tv izledim sonra yatmak için kalktı eşim ama ben kalkamadım belim inanılmaz ağrıyor du hareket edemedim eşim yavaş yavas yatağa götürdü, yatağa girdigimde karnımın alt kısmında hareketi hissettim basınçdi sabah eşimi yolcu ettikten sonra tekrar yatağa girdim rahmimim üstünde sadece baskı vardı acıyordu da yatamiyordum da o ağrıdan bi sekilde uyuya kaldım 11 gibi kalktım normal işlerimi hal ettim. Kardeşim yurtdışından gelecek diye annemlere geldim lavobaya gittiğimde lekelenme olmuştu rahmimde de baskı agri vardı. Annemlere söyledim hemen doktora götürdüler. Bebeğin başı ters dönmüş ters şekilde oturuyor dedi bebek düşük riskinin oluştuğunu söyledi progestan vs yazdı 10 gün lavabo dışında kalkma dedi aksı taktirde bebegi kaybedersinz dedi. Bebek gelmek istiyor dedi. Cok korkuyorum. Bundan 1 yil önce de 4 aylık bebeğimin kalbi karnimda durmusdu. Cinsiyetini öğrenmek için gittiğimde öldüğünü öğrenmiştim şimdi de aynı korkuyu yaşıyorum. Rahmimim üstünde hafif hareket hissediyorum bebeğim doner mi başına böyle bişi gelen varmı tecrübeniz nedir yardımcı olun lütfen 🥺