guzelanne01_ 2 sezeryan olmama rağmen doktorum 40 haftasında alacam dedi 4 temmuza gün verdi 31+4 üm sizlerde durum nedir🥰
Semanur0902 guzelanne01_ aynıyız seninle bende 31+4üm ama beni doktor 25 haziran da alıcak sezeryana 🤦🏻♀️😂
zeynozey guzelanne01_ ay 40 ı bekliyceksiniz yanii.. benimde 2. Sezeryan temmuza 38-39 u bekleriz dedi doktor 🥲
Azeriqizi guzelanne01_ nr guzel simdiden gunmu verdi bizdede 31+2 .haftaya kontrolum bakalim bizede gun verirmiki
guzelanne01_ Semanur0902 bende sezeryanım canım üstelik 2 ci ama doktorumun alası yok benim oğlanda gelmez gibi😂
Semanur0902 guzelanne01_ benimde normalde doğum 4 temmuza geliyor, hedefim 5 temmuza kadar tutmak ama doktorun müsade edeceğini sanmıyorum 😂 temmuz 5 olursa doğum günümüz aynı oluyor 😂😂
zeynozey guzelanne01_ nişan veya su sancı bişey gelirse alır hemen ama :) olsun ya içerde durabildiği kadar dursunlar 🌸
cauuv1 guzelanne01_ 32+6yız , zorunlu sezeryan doktorum 39+1de alacak 19 hazirana gün verdi son 44 🥰🌹🙏
guzelanne01_ cauuv1 ne güzel işte benimde aynı olacaktı ama kısmet🫣Hayırlı sağlıklı doğsun bebişler inşallah
guzelanne01_ Semanur0902 bende 20 haziranda doğurup ikizler burcumu doğurmak istiyordum ama nerde doktorum bekliycem dedi😂
guzelanne01_ zeynozey o kesin zaten canım ikisi gelirse mecbur almak zorunda kızımda gelmedi 42 haftada normale kadar bekledik mecburi sezeryan oldu
zeynozey guzelanne01_ oy maşallaahh. İlk oğlum da 37 de nişanım geldi sezeryana alındım dönmemişti. Bunda da 37-38 gibi gelir diye düşünüyorum 🌝🌝🌝