Symaaas sonnenschein amour_florista taç ve kapı süsü baya hoş bir sayfa :) Özemakromede isimlşklerimiz baya güzel bakın derim aşırı memnunum
pinar92_ sonnenschein baby liya tasarım Instagram sayfasından yaptırdım. Çok ilgili satıcısı tavsiye ederim 😊
sonnenschein Symaaas tacımı oradan aldım ama kapı süslerini ben daha farklı olanı seviyorum, ayıcıklı tarzda olanları daha çok yakıştırıyorum bebekler için🥰
Beyza44 sonnenschein hayal event sayfası var instada ben oraya yaptırıyorum ilk oğlumda da ona yaptirmistim cok memnun kalmıştım 💐
Burcuc Beyza44 Ücreti ne kadardı kapı süsünün, ben de takip ediyorum o sayfayı. Bir de kargolamayı güzel yapıyorlar mı hassas ya kargoda zarar görürse diye endişeleniyorum
sonnenschein Nildabebekten sipariş verdim kızlar bakalım artık, teşekkür ederim 🙏🏻🌸 @pinar92_ @Beyza44
Beyza44 Sen5155 bu sefer siparis verdiklerim daha gelmedi ama ilk ogluma yaptırdıklarimi atabilirim isterseniz
Sen5155 Beyza44 olurrr 🙏 bende ordan sipariş vereceğim de kapı süsü ve çikolata. Ama acaba ayıcık yapıyorlar ya aslan yaparlar mı ki ? Yazdım ama geri dönüş alamadım daha
Beyza44 Burcuc kapı süsü 415 lira iki isim olursa 435 lira çift kat pat pata sarıyor sağlam gelmişti hiç problem olmadı
Tatli-cadim2023 Burcuc süper geldi herşey istediğim gibi kapıda ödeme var sapasağlam süper paketlenmisti