beyzacmvrc Kızlar bugün geldi park yatağımz bugün geldi kurmayı beceremedik ya Anlatın hele bı 😂 Ana parçayı açıp ortadaki şeyi çektik de yanları yapamadık
sonnenschein beyzacmvrc yaa biz çözene kadar çok zorlanmıştık o kırmızı yeri var ya onu çekmek gerekiyor sonra dümdüz oluyor aslında çok kolay ama biz de çok uğraşmıştık🙄😅
elifkorucu beyzacmvrc Bizde aynısından aldık ama daha kurmadık bu videoyla kurmayı düşünüyorum 😂 https://ty.gl/og96zxgxjp
beyzacmvrc tubimom baktım ama yapamıyoruz eşimle 🤣 açtık da bir kenarını dik tutamadik Kapatıp yeniden deneyelim dedik şimdi de kapatamiyoz 😂😂😂
beyzacmvrc sonnenschein onu yaptık da uzun kenarların biri asla dik durmuyor bozuk mu anlamadım bir kenarı dik duruyor biri durmuyor
beyzacmvrc elifkorucu bence gelince bi dene video da çok kolay gözüküyor ama eşimle totomuzdan ter aktı Hadi kurabilsek bı de geri kapatması var şimdiden açık durmasın dedm 😂
beyzacmvrc Smlaa kolaymış kurduk 😂 dikkatlice izlememism videoyu Ama alt açma minderinin borularından biri hatalı çıktı bizim bı çıkıntı var iç içe gecmiyo demirler bı baksana asagiya resim koydum canm sende oldumu böyle bişey ama gecmiyo yani o çıkıntı engelliyor deliğe ulaşmasını
sonnenschein beyzacmvrc yok biz de bozuk sandık ama bozuk değil , firmadan size videosunu atmasını isteyin whatsaptan öyle çözmüştük biz
beyzacmvrc elifkorucu yok kiz çok kolaymis kurduk 😂 dikkatlice izlememism videoyu ben Ama alt açma örtüsüne takılan demirlerin biri hatalı geldi sadece iç içe geçmedi. Bı sıkıntı var demirde. Bı çıkıntı var o iç içe geçmesini engelliyor aşağıya resim ekledim bi baksana sende böyle bişey oldumu? Bide parçalarını kontrol et kurup dene bı bence sende kaldırsn sonra yine. eksik parça olur bizim gibi hatalı parça olur falan. WhatsApp hatlarından yazdım görsel attm belki yeni parça gondeir gondermezsende kendimiz hallederz bir şekilde heralde
sonnenschein 4 kenarını da açın, uzun kenarları düzeltin sonra kısa sağ ve sol kenarı dikleştirmek için ortadaki kırmızı şeyin üzerine bastırın hepsi dümdüz oluyor
beyzacmvrc sonnenschein evet kolaymış sonradan yaptık Ama alt açma matinin Demirlerinden biri hataliymis bu sefer de. Bı çıkıntı var demirde o yüzden birbirine içine geçip oturmuyor
beyzacmvrc beyzacmvrc cauuv1 sonnenschein [https://mutluresim.com/images/2023/05/06/txaGV.jpg](https://)  
beyzacmvrc cauuv1 oldu oldu dikat etmemişim çok basitmişm kurduk da alt değiştirme matı var ya onun Demirlerinden biri hatalı gelmiş böyle içten bı çıkıntı var demir de o yüzden oturmuyor birbiri içine geçmiyo WhatsApp hatlarından yazdım bakalım belki parça gönderirler. Gondermezlerse de kendimiz halledebiliriz belki bilmiyorum pazartesi dönüş yaparlae anca
beyzacmvrc beyzacmvrc resim de de belli WhatsApp hatlarından gardropstan görsel de gönderdim. Sizinkiler de böyle bı şey yoktu degilm?
elifkorucu beyzacmvrc Biz direk mağazasından almıştık şuan kurmucaz açtığımızda bir sorun olursa diye konuşmuştuk hiç önemli değil her türlü yardımcı oluruz demişlerdi ama bir deneyip bakmak lazım tabi