gizemgnll MerveKya yok test falan galiba hiç bişey demedi , rutin kontrol sanırım 17nci hafta olıyo çünkü, zaten subat 12 de de sonomar a yönlendirdi . bi iki saate arar dönerim sana 😊
zlemAtAcar YavuzunSelini biz acıbademde yaptırdık. Alanında gerçekten iyi bir doktor. Şehir dışından geliyor Prof. Dr. Melih Atahan Güven
Pcdshn Marguerite ceylan a gidiyodum artık Osmangazi aritmi, benim 35 dk sürdü, setbaşı tıp merkezi, foto CD rapor, gayet güzel izledik biz. Seninki müsade etmemiş 🤣
Marguerite Pcdshn sorma canım ya uykusuna denk geldik dönmedi hiç önünü şansımız buymuş artık kısmet😂😂😂
Dgrm16 19.haftami bitirmek üzereyim.su ana kadarki hep devlete glttim.ama ozelde doğum yapmayi düşünüyoruz.Yildirim da nereye başlasam bilemiyorum.fikirlerinizi bekliyorum
Crnarz Neva77 ben 2018 son aylarında yaptırmıştım şimdi zam gelmiş olabilir siz oradan mı doktora gidiyorsunuz
Tubademir85 YavuzunSelini yıldırım özel doruk hast.yaptırdım 230tl ödedim gayet uygun ve memnun da kaldım ilgi alaka güzeldi
Nasirliiii Pcdshn canim rica etsem soylermisin tam ismi ne?ozel doruk setbasi tip merkezimi? Esentepe metro yakinliginda olanmi?