ilknursarenacar Sabiha-1268 ben hep devlete gittim her gören erkek dedi detaylı da kesin erkek olduğu söylendi o yüzden hiç değişme ihtimalini düşünmüyorum size ne dediler
bsraa16 Sabiha-1268 ben özel takipliyim doktorum 12. Hafta da erkek gibi dedi 17. Hafta da çıkıntıyı bet gösterdi pipiyi gösterdi kesin erkek dedi. Sonra detaylı ultrason fiyatları yüksek oldugu için dün sehir hastanesine gittim doktor ilk ultrasonla üsten üsten baktı öyle kız dedi bende erkek demislerdi olabilir pozisyon iyi değil dedi başından savdı
Sabiha-1268 @"ilknursarenacar 19 hafta Detaylı olmadı aslında hastanede tanıdık sayesinde girdim kayıt açamadılar öyle üsten 5 dakika baktı kıza benziyor sadece dedi Kafam karıştı artık özelde yaptırcam detaylıyı
Sabiha-1268 Başka bu durumu yaşayanlar oldumu acaba 19 hafta detaylıda kız denilip sonra erkek bebek olan varmı
Sabiha-1268 @"bsraa16 Aynı durumdayım cnm Detaylı kesinmi oluyor acaba bilmiyorum valla detaylıda bile yanılan çok oluyormuş Cnm devlet kız derken bacak boş dedimi
bsraa16 Sabiha-1268 yok pozisyon uygun değil dedi devlette öyle incelemedi zaten. Özeldeki doktorum oynatana kadar uğrastı bebeği baya baktı
anapanda12 Sabiha-1268 doğuma kız gidip erkek olduğunu öğrenen var 😅 sanırım bende her ihtimale karşı birtakım mavi bi takım pembe götüreceğim ne olur ne olmaz
Replay Bana pazartesi 3’lü test yapan doktorum kız dedi ama dün kendi doktorum yine saklıyor dedi 😅 sağolsun kendi doktorum bayağı ilgili özel gibi muayene eder ve davranır devlet olmasına rağmen ama hala pembelere geçemedim ben ortak renklerdeyim 😅