BurcuArya35 aycoo bende yaşım 36 olduğu için amniyosentez önerdiler Fetal DNA yaptirdim bende ilk cok üzüldüm
Buso1 BurcuArya35 benim ikilim riskli çıktı ama ense kalınlığı normali burun kemiğini ölçmemiş muhtemelen bilinmiyor yazıyor raporda devlette yaptırmıştım yaşımda 26
zynpkrhsn1 buusur ben yaptırmayacağım 11 haftaligim kuzenim vs yaptırmadı zaten isteyen yaptırabilir kendi kararı ama ben yavrumu ne olursa olsun kabullendim kotu bi haber alipta kalan 6 ayi zehir edemem zaten yanilma payida var
BurcuArya35 minikmucizeemaak her firma ve hastane değişiyor bir hastane 350 dolar dedi ama çalıştıkları aracı firma ile direkt görüştüm ben indirim yaptılar 200 dolara indirdiler Amerika’ya gidiyormus benim yaptırdığım chrome firmasi
Buso1 aycoo dün oldum bende iğne girerken ve çıkarken acı oluyo biraz dün ağrım vardı bugün hafifledi baya
minikmucizeemaak BurcuArya35 İndirimki hali 4000 bin civarı. Sağlıklw kavuşalım inşAllah, çok gerekli bir konu olursa bir şekilde yaptırılır tabi
Buso1 BurcuArya35 başta düşündük ama ondada risk çıkarsa yine amniyosentez isteyeceğiz dedi dr o yüzden direk amniyosentez oldum