mrvkr53 Rahim filmi çektirdikten sonra 1 veya 2 kez adet görüp sonra hamile kalan var mı ? Yoksa hsg çektirdikten sonra hiç adet görmeden hemen mi hamile kaldınız ?
minnakkraker mrvkr53 bende olmadı arkadaşım çektirdikten sonra hamile kalmış ama zaten rahim filmi adetten bi kaç gün sonra çekiliyor yumurtlama öncesi diye biliyorum
mrvkr53 Ddmyu benim de bu ay adetime 4 gün var. Hsg den sonra ilk ay hamile gördüm bu 2.ayım. İnşallah hamileyimdir sizin gibi olmuştur. Umutlanmamak için test de yapmıyorum günüm geçsin bekliyorum.
mrvkr53 Myasminn benim de bu ay adetime 4 gün var. Hsg den sonra ilk ay adet gördüm bu 2.ayım. İnşallah hamileyimdir sizin gibi olmuştur. Umutlanmamak için test de yapmıyorum günüm geçsin bekliyorum.
mrvkr53 hellopeaple benim de 4 gün sonra 2.adetim. Ne adet ne gebelik belirtisi yok, umutlanmak istemiyorum. Muhtemelen bu ay da olmadı.
asya2425 Bende 10 gün sonra çektircem adet bitimine gel dedi Çünkü inaşllah bende hsgden sonra hamile kalırım
mrvkr53 asya2425 inşallah. Ben hsg dem sonra 1 adet gördüm. 2.için bekliyorum inşallah hasta olmam da hamile olurum
mrvkr53 asya2425 ben anestezi aldım. Anestezisiz cesaret edemedim yorumlarda çok acılı diyen olduğu için. Uyandığımda da çok hafif adet sancısı gibi bir sancım oldu birkaç gün de lekelenmem oldu o kadar