HTSY-3535 31+4 oldum bende aynıyım malesef sabahdan beri uzanıyorum çocuklar olmasa ayağa kalkacak halim yok .
Mr29 NesliMomm Ben de çok korkuyorum sürekli dinlenmek zorunda kalıyorum bu da gebeliğin zor yanları olacak sanırım 😇
Mr29 NesliMomm Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah🥰 ben yurt dışında yaşıyorum burda 20.haftadan sonra söylüyorlar hayırlısıyla salı günü öğreneceğim😇
NesliMomm Mr29 Teşekkür ederim 🥰🌸Heycanlısınızdır o zaman, ben 13 haftadan bile dayanamamıştım siz iyi dayanmışsınız maşallah ☺️🙈
bebislerhakkinda Esranurdenizz hicc anne gbi olmuyor işte 🥲 bnde öyleyim bisey isteme huyum da yoktur darlamasinlar yeter ben kendim yaparım eşime yaptiririm
Esranurdenizz bebislerhakkinda ayyynen öyle aynnnen öyle hiç istene huyum yoktur anca sorucaklar gelip yardım edelim mi diye sormaz salar ölsem çağırmsm
Merve1616 19+6 dayım.Cok enerji doluyum ilk aylarda olduğu gibi bulantı kusma uyku sorunum kalmadı.Evde bol bol temizlik yapıp üstüne de hep geziyorum.🌸
turkuaz_ Azeriqizi bende 15 haftalığım. Dün hiç yapmak istemesemde süpürdüm oaspas çektim mutfak dolaplarını sildim. Bugunde kışlıkları ayırıp tekrar süpürüp toz alıcam . Bi başlayınca devamı gelıyor. Ama akşam bel ağrısı oluyor. Ben dinlenip dinlenip yapıyorum
Mother_biri Azeriqizi 30+5 ve dün cam falan sildim bazen çok enerjik oluyorum bazen çita gibi ,😂 daha dikkat edicem ama artık