kubraayman kızlar 75 bile olmayan göğüslerim cok büyüdü 80 85 yakın 3 aylık gebeyim, (ilk gebeliğim) eski haline dönermi doğumdan sonra emzirme dönemi bitince eski halini alırmı cok kiloda almadım ama göğüslerim cok şişti😟
Merveincim kubraayman bende 22 gün önce doğum yaptım gebelikte çok şişmemişti ama emzirdiğim için göğüslerim kafam kadar oldu 🙈 Eski haline döner mi bende merak ediyorum ama döner diye umuyorum . Emzirme sütyenlerini büyük al emzirirken büyüyor ben büyük almama rağmen dar gibi
Deletedmom_103 kubraayman aynı durumdayız bugün tam 8 haftalığız. Sütyenlerim olmuyor. Aşırı şiş ve sürekli kaşıma isteği duyuyorum ve ucunu kaşıdıkça gıdıklanıyorum 😂
dilay_06 kubraayman 80 aşırı sıkıyo ve rahatsız ediyor anane sütyenlerinin biraz daha yeni modellerinden aldım onu kullanıyorum yoksa işkence 29+6 dayım. Göğsü sıkan sütyen giymek süt kanallarına zarar verebilirmiş.
Yazmelegi_ kubraayman bende 90 kullanıyordum şimdi rahat 100 oldular 😐😐 doğumdan sonra düzelir ama sarkma halinde kalır diyorlar bilmiyorum
Yazmelegi_ kubraayman sıkı giyiniyorm ama bu sefer göğüs altı ve arası ya oluyor havalar da çok sıcak
Merveincim kubraayman ah bide emzirmeden önce olan o şişkinliği gör 😂 ölüp ölüp diriliyorum o şişkinliğinden. Kesinlikle elektrikli göğüs pompası al sağmasam göğüsümün sızlamasından duramıyorum
kubraayman Merveincim dimi süt doluyor ah biliyorum ablamdan dolayı mastit olmuştu bebeği emmedi oda tam sağamamış sıkıntı ya Allah yardımcımız olsun😒
Eceecim kubraayman benim de normalde çok çok küçüktü. Gebelikte büyüdü emzirirken şuan kocaman oldu 😬
Aysegulinanc kubraayman 80 di 90 oldu sütyenden göğüs uclarım çıkıyordu şaka gibi kayınvalidem de geçen gelmiş senin göğüslerin de büyümüş hamilelikte diyo dkdnd maalesef öğrenir öğrenmez büyüdü bebekleri doğurup memeden kesince anca küçülecekler dua edelim de sarkmasınlar 🥲