meltemmmxx Mrb kızlar 5 haftlk hamileym herneyse doktorumun verdigi kağıtta makyaj yapmayiniz yaziyor Siz gebeliğiniz boyunca makyaj yaptınızmı ??? ben çok saçma buldum kimi görsem makyaj yapiyor düşünceleriniz neler …. ve cep telefonlari radyasyonmuş tamam ama calismiyorum evde tekim nabiyim surekli oynuyorum siz de hep telefonla misiniz?????
__mom1 Ben ilk 3 ay dolana kadar makyaj yapmadım ve oje sürmedim. Ama yapılsa da bir şey olacağını düşünmüyorum sadece kimyasaldan uzak durmak istediğim için böyle yaptım
gunesinannesi_ meltemmmxx 11+2 oldum şimdiye kadar kimse makyaj yapma falan demedi doktora da hep makyajlı giderim makyaj yapmayı çok severim dışarı çıktığımda da yapıyorum sürekli 2-3 doktor değiştirdim iyisini bulana kadar ama hiçbiri makyaj kullanma demedi bana
Bennomuyum Belki ruju yeme ihtimalimize karşılık ruj sürülmeyebilir kimsal sonucta ama diğer makyaj ürünlerinin zararı olucağını zannetmiyorum ben
Deletedmom_43 Yapılmasa daha iyi olur. Cilt hassaslaşıyor sonuçta. Makyaj malzemelerinin içindeki maddeler deri emilimi ile vücudumuza giriyor. Göze hitap ettiğini biliyorum ama âlâsı gelse sağlıksız bir defa. Doktor demedi ama ben haram diye zaten yapmıyorum. İyi ki alışmamışım zamanında. Alışsam yapmamak zor gelebilirdi.
incitanemoglum meltemmmxx Makyaj yapan biri değilim genelde, ama dışarı çıkarken falan yaparım hafif kısıtlamadlm kendimi, doktoruma sordum oje, makyaj istediğin gibi yapabilirsin dedi. Telefondanda ayrı kalmak mümkün değil nefesimiz telefon olmuş😂😂
Tbayram meltemmmxx Mayaj yapıyordum hamileliğim boyunca hatta ilk dört ay çalıştığım için haftanın her günü yapıyordum. Telefon da mecbur bakılıyor yani şuanda da emzirirken özellikle geceleri uykum geliyor uyumamak için telefona bakıyorum