Sahraelsam Kizlar hasta olacağım galiba boğazımda bi yanma hissi var bide yutkunmakta zorluk yaşıyorum grip olmuşum galiba ilacta kullanamıyoruz ot felanda icmeyin diyolar korkutuyolar baska ne yapablirim yardim edin lutfen 😥😣
SeymaYldrmAkpunar Sahraelsam Ben 1 haftadır gribim yeni yeni düzelmeye başladım 🤦🏼♀️ 1 haftadır ıhlamur içtim bol limonlu kendime geldim🤔
deletedmom734 Sahraelsam limon sıkıp iç bol bol su iç dinlen istirahat et beslenmene dikkat et et suyuna veya kemik suyuna çorba yapıp iç mesela mide yanman yoksa portakal mandalina... ateşin yoksa terle sıcak duş al...
AysegulAloluAcikgoz Sahraelsam ılik limonlu su icebilirisin eczaneden hamilelikte kullanilabilicek bir bogaz pastili alabilirsin cocuk pastili verdiler bana cok da faydasini gordum 2 tane kullandim gecti bogaz agrim gunde 1 tane yetti.
SeymaYldrmAkpunar Sahraelsam Nane limon iç sıcak şeyler tüket 🤔 ilaç içmeye izin vermiyor doktor malesef🤒
Sahraelsam SeymaYldrmAkpunar ot tarzi seylerde önermiyorlar canim cocuga bisy olur diye ama doktorlar degil teyzelr doktorlarin fikri ne hic bilmiyorum 😣😊
BMH Sahraelsam bol meyve ye günde bi kupa ıhlamur içebilirsin bol sıvı limonlu çorba iç nane limon kant gibi şeyler iç canım çok geçmiş olsun