Puhu_ishak 199319 34+0 da 2400 Gr 49 cm, haftasıyla uyumlu dedi doktor kilo mevzusu önemli değil dedi önemli olan kafa ve göbek çevresi ölçümüymüs
Tubacnr 199319 benim en son ki kontrolüm geçen haftaydi 35+1de gittim o zamanki boy ve kilosu 2700 48 cm haftasına göre iyi dedi doktorum
Papatyaamm90 Asyacan__ nasıl gelişim geriliği diyebiliyor ki doktor ztn o haftalarda o şekilde boy kilo oranı
Busra40 Asyacan__ çok şaşırdım gelişim geriliği demesine benim 37+0 da 48 cm. 2750 gr.di ona bile gelişim geriliği demedi doktor. Sadece karın çevresi bir hafta falan geride dedi. Bence sizin bebiş gayet güzel gelişimde🌸
SaHil_Hayat Asyacan__ Bende 35+6 da gittim 2800 Dü ve doktorum gayet iyi dedi ben kilosu az değil mi dediğim de saçmalama haftasına göre iyi çok da kilolu olmasını istemiyorum dedi araştırdım baktım Gayet normalmiş kilosu takma kafsna çok iiyi
Asyacan__ Bu gerilik mevzusu boya kiloya göremi kafa capı, göbek cevresi vs gibi seylere göremi belirleniyor hic bilmiyorum
Poyrazlina12 Nursena0378 benimde bir hafta geriden geliyormuş göbek çerçevem erken doğum olurmu bel agrim cok var göbeğim aşağı düştü
Mustafayigitvebeytugannesi SaHil_Hayat kız benim çocuk 35+3 gibi haftalıkken 2800 du doktor kilosu az dedi sancılarim vardı doğurma doğarsa kuvoze girer flan dedi. Ben 36 haftalık yani kontrolden 3 4 gün sonra flan doğum yaptım bebek 3000 kilo boyuda 49 cm di çok şükür sorun yaşamadık kuvoze flan girmedi.
ozi086 Dün doktordaydım 35 haftalık 2470 gram gayet güzel gelişimi dedi. Şurda 2700 olup geride olan okudum neye göre geride diyorlar anlamış değilim. Uygulamalarda zaten 2,2-2,6 arası normal gösterdiği halde ilginç 🤔
1anne2bebek__ Asyacan__ 35. Haftamda gittim ultrasonda 36. Hafta görünüyor. Erkek bebek. 2600 küsürlü bir kilosu 49 cm boy. Doktorum yediklerine dikkat et daha 4 hafta var doğuramazsın zorlanırsın dedi bana. Doktorunuz şaşırmış galiba
Asyacan__ 1anne2bebek__ anlamadım ya suyum sınırda 2 haftadır haftalık takıplere basladık, boy kılo olarak bencede normal ama aklıma artık göbek cevresi kafa capı filan geliyor ona göre sanırım 10 gün geride
SaHil_Hayat Mustafayigitvebeytugannesi canım araştırdığın zaman da zaten 36. Haftada bebeğin olması gereken kilo 2700 2800 arası başta ben çok taktım kafama ama nasıl olsa normal doğum yapacağım için sağlığı da yerinde olduğu için fazla umursamadım hem ultrasonla aynı çıkmıyor ki ben nefes alıp verdikçe hep oynuyordu kilosu
Mustafayigitvebeytugannesi SaHil_Hayat Ben bebeğimi 2700 doğacak sanıyorum bebeğim doğdu tam 3 kiloydu normal doğum yaptım hatta ebe 3 kilo dedi yok dedim 2700 olması gerekiyor.
Dml61 Bende 4 gün önce gittim 34. Haftamdayım kilosu3.100 gr , boyu49 cm dedi . Göbek çevresi baya genişlemiş bu gidişle normal doğum olamaz yemene dikkat et dedi. Özel olarak bişey yemiyordum kilo alsın diye ama vitamin takviyeleri mi acaba kilo aldırdı bu kadar anlamadım
Mrvctn Dml61 ölçümler de yanlış olabiliyor dün burda okudum doğumdan bir gün önce 3800 dedikleri bebek 2buçul kilo civarı doğmuş
Nursena0378 Poyrazlina12 onu işte doktora danışmak lazım ama göbek çevresi geriliği için erken doğum demiyorlar genelde
Dml61 Poyrazlina12 valla günde 6 tane farklı bişeyler içiyorum ama vitamin olarak lifevit omega diye bir hap vermişti balık yağlı o mu bu kadar kilo aldırıyor diye düşünüyorum 🤨
Sedavedoga Kilo ve boy dan gelişimi belli olmuyor ki canım zaten doktorun yaptığı ölçümlerin ortalaması belirliyor kafa çevresi göbek çevresi vs. 4 farklı ölçüm yapıyor onun ortalaması çıkıyor ona göre diyor