Aysenurercys Ben arastirdim biraz lansioh plastik olanini oneriyolar daha cok sizin onerileriniz neler ve daha once kullanip memnun kaldiginiz biberon
selinsmother Aysenurercys ben lansinoh elektrikli sağma makinesi aldım biberonu da içinde olmuş oldu ☺️ sağma makinesi alıcaksan o şekilde almış olursun
tubimom Aysenurercys ben Chicco aldım cam olandan gayet güzel görünüyor kavraması fln çok kolay öyle agirda değil
Hizligonzales Aysenurercys pglum 19aylik dogdugundan beri lansinoh kullanıyorum memnunum oglumda baskasindan icmiyor zaten
Pemberuya Aysenurercys ben avent ikili aldım canm indirime düşmüştü bide 101 e cam gelmişti irili ufaklı ondan aldım😀
xbebegimx Aysenurercys lansinoh natural pp + philips avent aldim ikisi de yavas akisli hangisinden memnun kalirsak ona gore biberon ucu alacagim😊
Denizegeabioluyor Aysenurercys phlips avent aldim henuz kullanmadik ama cok arastirdim en iyisinin avent oldugunu soyluyorlar😊
Onemother1 Sağma makinam da biberonum da lansinoh bakalım daha kullanmadım ama kullananlar çok memnun