Z-ynp48 Canan_bgrck amin canım, bazen bazı doktorlar gereksiz evham yaptırıyor . İnşalalh sağ Salim zamanında bebişimizi kucağımıza alırız 🌸🙏
Z-ynp48 Canan_bgrck ☺️kız ❤️ ben kilolu bir bebekmişim bilmiyorum bana mı çekiyor :) ama doktor haftasıyla uyumlu dedi. Sen şeker yüklemesi yaptırdın mı canım
Z-ynp48 Attoya benimkini neden yaptığını anlayamadım ben de. Ama rahim ağzı açıklığını elle muayene ediyorlar,
Canan_bgrck Z-ynp48 yok yok hicde hayal değil gelecek o günlerde aynen 26+2 olcm yarın gün farkı var okadar 🥰 çok güzel olacak inşallah herşey yazarız buraya ozaman ❤️
Canan_bgrck Z-ynp48 bende çok zayfmsm 😂😂 küçücük birşey bana çekmiş galiba minyon 😅 ee bende şu anda 44 kiloyum😂😂yine zayfm😂
benaslindayohum Z-ynp48 evet hatta 2 cm açıklığım bile vardı ama çok şükür ilaçlarla önlendi 33+4 e kadar dayandım 🤗 bi ara açıklığım komple kapanmıştı ama gizli sancı yaşadığım için sıkıntı oldu 🥲 25 mm ı de gördüm 18i de haftalarını hatırlamıyorum ama
Z-ynp48 benaslindayohum umarım ben de görürüm iyi hikayeler duymak kesinlikle moral veriyor 🌸 Bebişiniz küvezde kaldı mı peki
benaslindayohum Z-ynp48 evet 16 gün kaldı, 17. Gün birlikte anne bebek uyum odasında kaldık 18. Gün evimize geldik 🥰 şuan 23 aylık bıcır bıcır bi hatun. Tekrar hamileyim bu sefer risk almadım direk fakülte takipliyim ve şuan progestan fitil olarak başlattılar önlem amaçlı🥲
Z-ynp48 benaslindayohum ah ne güzel sağlıklı bir şekilde kızınıza kavuşmuşsunuz, darısı bizlere 🌸🙏 siz kaçıncı haftasınız şimdi? Kaç haftadır progestan kullanıyorsunuz
benaslindayohum Z-ynp48 14+2 oldum cuma gününden beri kullanıyorum, 16. Haftada tekrar çağırdılar bi daha da 2 haftada bir sürekli servikal uzunluk bakılacakmış 🤗 inşallah sizde sağlıkla alıcaksınız kucağınıza kendinize stres yapmayın, bol bol dinlendirin kendinizi