Zehra1212 Hanımlar benim gibi son haftalarda olup gün içinde en az üç dört kez büyük tuvaletini yapan var mı aramızda?acaba bu bir doğum belirtisi midir?
Nurosss Zehra1212 evet ya normalde en fazla iki kez çıkan ben 1 saat içinde 2 kez çıkıyorum 36+6 bende burda bekleyeyim 😇
Beigebaby Zehra1212 Bende 37. Haftaya girdim , 36. Haftadan beri sık sık büyük tuvalete çıkıyorum ve rahatlayamıyorum bir türlü .
meva_asil_moms Zehra1212 ben de günde 4 den fazla çıkmaya başladım büyük tuvalete 38 haftaligiz birde ilk defa bu akşam toplandı bir yere 3,4 dakika boyunca egilemedim bile
Mumne Bende de aynı durum söz konusu günde 4 5 kere gittiğim oluyor ve aşırı gaz problemi yaşıyorum… ama sanırım okuduğum yazılara göre son Haftalarda normalmiş
Massey Mumne genelde burda duydugum kadarıyla ishal ve sık büyük tuvalete çıkmak doğuma yaklaştığının belirtisiymis hayırlısı olsun hepimiz için 🌸
EAyse-09 Mumne ben de 38. Haftadayım gaz oluyor sertleşiyor günde 3-4 kere büyük için herhalde baskı olduğundan dolayı hem de yeri daraldığı için doğum belirtisi de
PrensesAnnesi- Doğumun yaklaşmış canım eli kulağındadır dikkat et ilk gebeliğimde bana da öyle oldu tuvaletten çıkamıyordum
Canan-02 37.4 üm bende normalden fazla wc ye gidiyorum idrar için zaten çıkamıyodum ama büyük abdest için normalden daha fazla yoğunluk oldu bugünlerde anladığım kadarıyla herkeste aynı durumlar mevcut normal demekki