Armilella Benim gibi geç ögrenenler varmı detaylı ulturasona kaldı cinsiyet 1 ay sonra malesef çok merak ediyorum başka doktora gitmek sormak istiyorum eşimle annem kızıyor sabret diye bu durumu yaşayan varmı cinsiyeti geç ögrenenler neyiniz oluyor 🙈
Aysee1123 Armilella Ben giderdim bu zamana kadar bile duramazdım onlar merak etmiyor mu kızmalarına gerek yok aksine gaz verip hadi gidelim demeleri lazım ben sabredemem 😂 Destek olmuyorsanız köstek olup işime karışmayın derim giderim 😂
Hamisbiri Armilella benimde belli değil başka doktora randevu aldım oraya gidicem kıza benziyor dedi ama belli değil
Youngmotherr Armilella bana da defalarca kız erkek kız erkek dediler 19+3 de erkek olduğunu öğrendim 😂
Zeyzey055 2 gün önce 18. Haftada öğrendim canim erkek olacakmış git başka Dr öğren bence gösterir bide bitter ve meyve suyu içip gitmiştim hemen gösterdi
Armilella Zeyzey055 bende yedim onları ama ultrason cihazından mı kaynaklı bilmiyorum bir türlü göstermedi cinsiyetini
Aysee1123 Armilella Bu saatten sonra çok zor doktor çok önemli ona göre gideceksiniz. Ben 12+5 te öğrendim düşünün. Pozisyon ve doktor 👍
Firdevs1202 Armilella Bende aynıyım 16 haftalık olduk her gidişimde bacaklarını bağdaş yapmış oturuyor😁 Çok merak ediyorum yaa🙃
Zeyzey055 Armilella baska doktora git canim istersen 2 li tarama da doktor erkek demisti son 3 dur başka doktora gidiyorum daha yeni cinsiyet soyledi
Aysee1123 Armilella Ben çoktan gitmiştim ama o benim kendi şeyim. Siz bilirsiniz eşiniz falan karışıyorsa bu duruma bilemem yorum yapamam sizin bileceğiniz iş
Aysee1123 Armilella İşte öyle birşey yok aslında öyle şeyler duyuyoruzda ondan etkileniyoruz maalesef. 11. haftada bile nokta atışı yapan doktorlar var yani bu tamamen cihaz doktor ve pozisyonla alakalı. Yoksa çoktan belli oluyor cinsiyet gören doktor görüyor
ragi7012 Kubraydm neee 15. saniyesinde acip bakmistim heralde 😂 bu sabrı, sakinligi tebrik ederimm :))