Pamuk 1fatma_nurr Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
Tgcgkhn 1fatma_nurr pıhtılaşma var galiba tek doktor ile kalma gebe kalırsan iğne kullanman gerekebilir devlet hastaneleri pek anlamaz oksapar yazdıracaktım devlette biz yazmıyoruz bile demişlerdi🤦🏼♀️
Bebegim3444 1fatma_nurr benm sonucum da aynı. Genetik pıhtı var. Gebelik şüphesinden başlatılıp doğuma kadar kan sulandırıcı kullanacağımı belirtti doktorum.
Bahrr 1fatma_nurr üç geninizde pıhtılaşma var. Benim 1 gende var 3 düşük sonrasında öğrendik ve iğne kullanıyorum doğum sonrasında da kullanacağım. Kullanma diyen doktorları dinleme iğne veren doktorla devam et. Zararı olan bir iğne değil zaten.
Minnakkurabiyeveannesi27 1fatma_nurr kuzum hepsi ayrı ayrı olunca tehlike arz etmiyor ama sende 3 tane günde olduğu için hamilelikten önce aspirin kullanamaya baslamalisin ogrenir öğrenmede iğne tedavisine geçmiş olsun benim aynı genlerde mevcut 1 tane oğlum var elhamdülillah şuan ikinciye hamileyim
xbebegimx 1fatma_nurr homozigot onemli demisti doktorum benim de ayni gen homozigot igne + hap kullaniyorum mtfrh icin de buyuk ihtimal folbiol kullandirir yani bana onu vermislerdi
mervegrk Ben anlamıyorum sonuçtan maalesef ki, ben de kendi sonucumu bekliyorum. Kaç günde çıktı sizin? devlette mi verdiniz testi bi de.
AmineErva Bebegim3444 sonucu kadın doğum doktoru mu yorumluyor yoksa.tibbi genetik doktoru sonucu söylüyor mu bende Çarşamba günü Alcam sonucumu
Bebegim3444 1fatma_nurr alla alla valla doktorların da bir dedigi digerini tutmuyor 😂 bana da oyle denildi bilmiyorum artık
arirangg 1fatma_nurr Sen başka doktora göster mutlaka. Koyu yazılan 3 geninde pıhtılaşma var bu da bebeğinin kalbinin durmadına yok açar eğer tedavi görmezsen
thsz13 pıhtılasma mevcut. muhtemelen gebelik olunca iğneye baslarsın sağlıkla alırsın kucağına inşallah. bi de bi şey sorucam kürtajdan sonra ne zaman verdin pıhtı testini? regl olmayı bekledin mi 1fatma_nurr
Sibel_gedik xbebegimx benimde mtfrh olan iki genimde pıhtılaşma var , doktorunuz neden folbiol verdi acaba ? Ben gebeliğimde folik asit ihmal ettiğim günler olmuştu 3 5 aylık kalbi durdu .
xbebegimx Sibel_gedik o genlerde pihtilasma oldugu icin verdi baskasini kullanma dedi cnku sentezlemiyomus o yuzden yuksek mg kullandirdi. Ya basiniz sagolsun igne kullanirken mi durdu kalbi🥺