iremkayass47 Kızlar siz yaptınız mı sizce yapmalı mıyım doktorun kesinlikle öneriyorum dedi bir kesimde yaptırma dedi kararsızım
selinsmother iremkayass47 eğer bebeğine bişey olursa tüm sorumluluk sana ait. Ölü doğum, iri bebek, su fazlalığı gibi sorunları var sen bilirsin. Ben tabiki yaptırdım
Siyahdnz iremkayass47 ben yaptırmadım ama dun prof doktora gittim hemen yaptır dedı şeker de ani bebek ölümü yapabilir dedı rıske atma yaırm satlık ıs
Seyma-10 Yaptırdım yaptırma diyeni anlamıyorum hiç mi hayatımızda iki dilim baklava yemiyoruz önemli bence yaptır
Nilda12ctky Ben yaptırmadım doktorum şeker değerlerin düşük zaten demişti istersen yaptırma demişti bende akışına bırakmıştım
incitanemoglum iremkayass47 Bana da 27 haftada randevu verdi dr evden bardak getir şeker içiricez sana dedi. Böyle mi oluyor şeker yukleme?
Sagliklagelkucugum iremkayass47 Tıp camiası yaptırılmalı diyor internetten de detaylarını araştırabilirsin koskoca alanında uzman doktorlardan değil de bizlerden mi fikir alcaksın cidden?