Ferayldz Ben 37 haftalık hamileyim ama bebegım 33 34 haftalık kaldı birşey olur mu . Başına gelen var mi ne yapmam lazım
Siyahdnz Ferayldz benımde 1 hafta geride bılmıyorum cok sıkılıyor canım ıns devam etmez gerilik nolcak bılmıyorum gecmıs olsun size de doktor ne diyor
Gizzgzz Ferayldz aynı durum bende de var 35. Haftada 31 ile uyumlu idi 37. Haftada yanı en geç önümüzdeki cuma günü doğum olacak küvöz e girmeyebilir girsede çok kısa süre kalır dedi doktorum doğumdan sonra çabuk toparlamış sadece minyon Bi bebek olacakmış.
Gizzgzz Siyahdnz 2 hafta gerilik ve ilerilik durumu normal kabul ediliyor inşallah artmaz canını sıkma herkeste artmıyor
Gizzgzz Ferayldz evet sezaryen çünkü gelişimi çok geride kendisini hemen toparlayabilmesi için doğum olacak anne karnında yeterince beslenemiyor
Ferayldz Gizzgzz devlete mi özele mi gdidiyosnz ben devlete gidiyorum o yüzden mi bsey demediler acaba
Gizzgzz Ferayldz hayır şöyle bişey var doktorum özellikle 37. Haftayı bekledi prematüre sınırını aşıyor o zaman kendi kendine nefes alıp yaşamını sürdürecek durumda sadece biraz daha kilo alsın diye kosa süre küvöz de kalabilir ama dediğim gibi kesin değil ben sana doğumdan sonra haber ederim doktorum sadece artık anne karnında kalması gereksiz kilo alamadığı için dedi o yüzden doğum olacak
Ferayldz Gizzgzz umarım seninkide cok saglıklı olur. Saglıklı elimize alırız haber edersen cok sevinirim gercekten
Gizzgzz Ferayldz tamam unutup o hengamede yazamayabilirim ama inşallah haber vericem sen arada yorum yap aklıma gelsin pazartesi son kontrol var
Gizzgzz Ferayldz rica ederim kendini strese sokma 2 2.5 kiloyu geçerse küvöz e de girmiyor merak etme benimki en son geçen hafta 1.800 Dü
Gizzgzz Ferayldz Mehek74 kızlar ben bu gün doktora gittim bebek iki kilo olmuş göbek çevresi hala 4 hafta geride normalde 36 ama göbek 32 de kan akışı yavaşlamış cuma günü sezaryen oluyorum göbek çevresinin geriden gelmesi bebeğin zayıf olacağı anlamına geliyor Bi şekilde beslenme iş bebek ama bizlik bişey yok
Mehek74 Bnde 36+4 de gittim kontrole 2700 dü kilosu göbek cevresi geriden geliyomuş 34 de kalmiş protein ağırlıklı beslen dedi 17 mayista dogumum var göbek cevresinin geride olmasi neden olur kizlar ne gibi sonuclari olur korkuyorum açıkçası