nefessmommm Kızlar selam 😄 hangi tür beşik aldınız veya almayı düşünüyorsunuz? Park beşik alacaktım ama büyüyen yataklar oluyormuş.
senaeldemir nefessmommm Ben öyle yanında mobilyalıları sevmiyorum yatak odamda o kadar büyük değil zaten ben böyle tercih ettim oğlum için 👶🏻 odasına da dolap aldık Bu şekilde yaptık
Laviniadim nefessmommm büyüyen beşik yerine montessori yatak tavsiye ederim. Bizde ilk takım diye büyüyen beşik aldık sonra sattık montessoriye geçtik ikisi arasındaki kullanışlılık benim için kesinlikle montessori. Odadan önce de park yatak aldık zaten toplamıştık şimdi 2.çocuk için doğuma yakın geri kuracağız
Beyazeller nefessmommm Çok kararsızdım , aylardır arayıştaydım . Sonunda bu beşiğe karar verdim. Özellikleri çok güzel ve hem yatak odasında hem de salonda kullanacağım .
Bellabells Beyazeller bunu 7-8 aydan sonra kullanamazsınız. Tutunup ayağa kalkıyorlar beşik derin değil.düşme tehlikesi var
Suheda_4406resul nefessmommm trendyoldan heyner ahşap 0-6 yaş anne yanı beşik aldık biz. Daha doğrusu oğluşumun anneannesi aldı😍 henüz bir hafta var doğuma kullanmadık ama gayet güzel kullanışlı bir besik
Zeynneepp Suheda_4406resul ahşap beşik konusunda kararsızım kullanışlı olmaz diye tedirginim mobilya beşik ile arasında kaldım uzun süre kullanabileceğim anne yanı tarzı beşik almak istiyorum acaba herhangi bir tecrübeniz veya bilginiz var mı?
Hizligonzales nefessmommm buyuyen besik asla tavsiye etmem cok kullanissiz cunku buyuttugunuzde bi ise yaramiyor eni dar kaliyor rahat olmuyor ben pisman oldum sahsen onun yerine montessori alsaymisim dedim en azindan uzun omurlu olurdu
Beyazeller pinkioctober 15 kiloya kadar sanırım 1,5 yasa kadar yatar . Zaten oda da yapacağız 10 aylıktan itibaren odasına alıştırmaya başlarım diye düşünüyorum
Lymls Elele madre anne yanı park yatak aldım şimdilik. Belki bir tane de salona koymak için küçük tenteli olanlardan alırım, bebek görmeye misafir geldiğinde ya da biz otururken içine yatırmak için. Onun haricinde başka bir yatak çeşidi almayı düşünmedim.
e_dmr Yatak odasına park besik istiyorum ama oturma odasinda huggy handy portatif besiginimi alsam diyorum. Yoksa 2 park besikmi alsam diyorum. Cok kararsizim
ISILTAN Yatak odamda yer olduğu için Çilek Mobilya Romantica Bebek Kayrolası tercih ettim . Yataş mağazasından Milky Comfy Pocket isimli yatağı tercih ettim . Uzun süre kullanmak istediğim için tercihim öyle yaptım .
PamirKayra Demet78 odasını aldm montesorri dediklerinden anne yanına da bundan aldm oyun parkıda oluyor hem daha mantıklı geldi bana
Geldefor Arkadaşlar bu park beşikler kaç yaşa kadar kullanılır baktığım yerlerde 3 4 yaşa kadar kullanılır diyor fakat yatak kısmı 10 ile 15 kg çekiyor en fazla 3 yaşında ki çocuk o kilolarda olmazsa nasıl olacak bilgilendirir misiniz
Mediha99 Geldefor 4 yaşında zaten çocuk o kilolarda olur sağlıklı gelişimi olan çocuk yani ortalaması 15-16 dır neyi sordunuz anlamadım
Seldanur97 Geldefor çocuk büyüyünce ortadaki kısmı çıkarıp alt kısma yatak alıyorsunuz diye biliyorum bende araştırıyorum e bebekte öyle demişlerdi
Pemberuya nefessmommm park beşik elele madre tercih ettik henüz kurmadık ama çok fazla memnun olan var🥰
Geldefor Mediha99 benim 4 yaşındaki kuzenim nie 20 kilo 😅 bu konuları bilmediğim için yaş ve kilo açısından geçen biri de yazmış 18 aylık bebek 11 kg die 1.5 yaşında ki çoçuk 11 kiloysa 10 kilo çeken beşiğe haliyle ağır gelecek ama beşikler 4 yaşa kadar uygundur diyor o yüzden sordum