incitanemoglum Selam kızlar. Kimler kaçıncı haftada? Belirtileriniz neler? Kimin sorusu şikayeti varsa sorsun cevaplayalım. Sohbet edelim hadi💜💙 Ben 23 haftaya girdim, mide yanmalarım başladı😅 Yatakta dönmekten bahsetmiyicem siz anlarsınız😂
Anonim3447 incitanemoglum 28+4 olduk bizde kızımla eşek bir yere toplanıyor nefes alamıyorum geceleri uyuyamıyorum sürekli ağzıma birşey atmak istiyorum
anneoluyorm_ incitanemoglum 27+2 oldum Arada yürüyüş yapıyorum TV izliyorum. Çok şükür bir sıkıntımız yok
Youngmotherr incitanemoglum 25+4 olduk paşayla kalkasımız gelmedi tekrar izleden esra erol izliyoruz zıkımlanıp 😂😂
Btl_zngn incitanemoglum 31+2 mide yanmalarim vardi ama geciyo gibi bi haftadir sikayetim yok sukur bel agrilarimda kayboldu nedense sukur 💃
SheeR incitanemoglum 31+6 olduk ara sıra olan mide yanmaları bel ağrılarım var bugün gece de sabaha kadar karnım ağrıdı sancı mıydı ağrı mı bilmiyorum 🥺 sabah uyandığımda sağ tarafıma toplanmıştı kızçem karnım bildiğiniz yumurta gibiydi 😂
incitanemoglum SheeR o bende de oluyor sağıma yada soluma çok yatınca bebek oraya toplanıyor birden kıpırdayınca sancı giriyor😂
SheeR incitanemoglum benimki hep sağda bugün de sığmadı mı naptı sivrilmişti 😂 hareketlerini yakalayıp video cekemiyodum sivriliğini hemen resimledim 😂😂
04-73ym 37 haftaligim dün kontrole gittim nst de sancim çıktı Bugün de yavaş yavaş ev temizliyorum eşimle 😊
Alimenur incitanemoglum 33+1 oldum yürüyüş yapıyorum surt ve bel ağrılarım iyice arttı karnımı sürekli kasmaya sertleştirmeye başladı onun harici bi sıkıntım yok şükür şimdilik
KumCi En yeniniz benim 😂 7 haftalık oldum bugün 🤰🏻 Göbüşümüz ne zaman çıkacak ya hamile gibi değilim hiç 😂 bazen unutuyorum bile hamile olduğumu 🤫
KumCi incitanemoglum dümdüz müydü senin karnında 😂 yemek yiyince az bişey çıkıyor ama sabahları hiç yok 😂😂