Merve775 Kızlar 10+3 hamileyim iki gündür canım hiç bişey yemek istemiyor zorla bişyler yemeye çalışıncada kusmak istiyorum bu durumlarda siz neler yapıyorsunuz birde sürekli uyumak istiyorum 🥴
xbebegimx Merve775 hicbi sey yapamiyorm prilam kullaniyorm bana misin demiyor. Az az corba yogurt yiyebiliyorum.😢
Karaca61 Merve775 mwrak etme 13 haftalıkken azalır yemek iiçinde zırlama kendini doktorum bana ne yiyebiliyosan onu ye demişti gerekirse peynir ekmekle beslen ama zorlama kendini demişti sende öyle yap ama prilam kullan cok iyi geliyo bulantıya benim öyle hafifledi 🙏🏻
Gizos35 Merve775 canım bendede mide bulantısı çok fazla prilam kullanıyorum ama sana tavsiyem maden suyu biraz rahatlatıyor beni ve yemek yemeği canım istemediğinde hep patates yiyorum fırında kumpir gibi yapıyorum hem doyuyor hemde mide bulandırmıyor sade tuzla ye oda rahatlatır
MirsT Bende çok kötüyüm her akşam yemeği pişirirken özellikle mahvoluyorum 😔 prilam ı yatmadan 2 içiyorum ama hem uyku yapıyor hemde geçirmiyor sürekli sakız çiğniyorum
ebkk MirsT ben de aynı durumdayım. Yatmadan 2hap alıyorum. Gün içerisinde hep uyuyorum. Ve naneli sakız iyi geliyor 🥰
Merve775 Aselkus bende kullanıyorum bitkisel bi ilaçmış doktorum hamileliğin boyunca içebilirsin dedi
Merve775 ebkk çok saol canım bende prillam alıyorum iyi geliyor ama iştah çok işte peynir ekmeği zorla yiyorum
Mcmcmcm Merve775 bende öyleydim Onzyd ilacını verdi doktor o biraz iyi gelmişti ama sonra oda fayda etmedi🥹 13 haftalık hala var bulantım ama havuç yemek bana iyi geliyor tavsiye ederim
ebkk Merve775 ilk zamanda ben de aynı durumdaydım. Yumurtadan yani herşeyden tiksiniyordum. Tost yiyordum zorla. Sonra geçti. Darısı sana inşallah