Lavanta46 Merhaba arkadaşlar ikili teste ki doktora cinsiyeti sorduğumda direk kız bebek dedi bende %100 diyebilir miyiz diye sorduğum da %99 diyelim 1 i de yanılma payım olsun dedi 13 haftalık acaba değişir mi çokta kesin konuştu ama tereddütte kaldım
Aysee1123 Lavanta46 Doktorunuza güvenemediyseniz yada bu kadar hemen net olması sizi şaşırttıysa bidaha gidin yine baktırın aynı doktora veya farklı doktora 😂 Banada doktorum 12+5 te tarama günümde net kız demişti sonra dayanamadım şaşkınlığımdan yine 14 te tekrar gittim yine net kız dedi bende tamam o zaman dedim 🥳
Lavanta46 Aysee1123 Kendi doktorum değil perinatoloji doktoru söyledi cinsiyeti. Kontrol günüm ayın sonu olduğu için beklemem gerekiyor hem daha da netleşir o zamana ama yine de ne ne biliyim kız bu kadar erken belli olmaz diyorlar kafam karışıyor 😂 Doktora da kaç defa sordum kesin mi diye 😂😂
Aysee1123 Lavanta46 Olur niye olmasın kızı erkeği yok 13 erken bir hafta değil normal yani gören doktor görüyor. Önemli olan doktor cihaz ve pozisyon