Suleaydogan1 Kızlar merhaba, 32+2 haftalık hamileyim geçmeyen bir sırt ağrım ve ödemim var ayaklarımda, başınıza geldi mi neler yaptınız yardımcı olur musunuz?
Hilalttk16 Suleaydogan1 sırtım ve yanlarm ağrıyor benimde 33. Haftadaym ama bende böbrek büyümesi var o sırtıma da vuruyormuş doktor öyle demişti 🙉
serpil1baby Suleaydogan1 şuan yazarken bile ağrım var. Yarın 37. Haftaya giriyorum 3 gündür dahada arttı doktorum bu ağrılar artık normal demişti. Gebeliğin sonuna doğru artıyor valla😵💫
Nursedamutlu Suleaydogan1 ödem için tansiyonunuz falan normalse gebelik zehirlenmesi dediğimiz olay yoksa idrariinizda protein yoksa ödemi çok takmayın tuzsuz yemeye çalışın benimde çok erken haftalarda odemim basladi ama sirt ağrısı icin önerebilecegim bisey yok varsa önerisi bende alayim ağlatacak kadar ağrıyor çünkü :(
Suleaydogan1 Nursedamutlu Nursedamutlu Allah a şükür herhangi bir sıkıntım yok ama sürekli sırt üstü yatma isteğim var ne yapsam geçmiyor çünkü kuluç var aylardır çıkmıyor sanki
Nursedamutlu Suleaydogan1 magnezyum ve kalsiyum takviyesi kullanabilirsiniz işe yarıyor mu tam bilmiyorum ama doktorum önermişti ilerleyen zamanlarda daha da oluyor birde youtubeden egzersizler var onlar da rahatlatiyor az da olsa.Benim gebeligimi bulantı falan hiçbişey etkilemedu de sirt ağrısı mahvetti diyebilirim insallah geçecek doğumdan sonra😚😚