Hudaaa_dgn 27 haftalıkken 1060grdı ayin 16snda kontrolumuz var 32haftalik olucaz o zaman bakalım kaç kilo olmuş
AseliM47 Nursaygi bende 36+4 bebeğim ters sezeryan ama bana mayısın sonu dedi neden sizinki okdr erken
nidosh Naz-99 normal kilo sınırlarında ama minyon bir bebek gibi geldi bana. Önemli olan nolmal sınırlarda olması sonuçta
AseliM47 Nursaygi yok erken degil 38+5 ama benim onu dememdeki sebep şu baba eğer bi aksilik olmazsa 40. Haftadan once sezeryani yapmicaz dedi
3civcivannesi rozaangin_6 19 haftalık olduk bu gün bebeğin kilosu ise tam 270 gramdi yorum alabilirmiyiz doktorumuz bu konuda bı yorum yapmadı sizce iyimi hani bakıyorum kilo konusunda ortalamanın üzerinde 20. Haftada 280 gram la 350 gram olması gerekiyor Muş ben mi yanlis biliyorum acaba
Nursaygi AseliM47 Benimde normalde doğumum mayıs sonu gözüküyor uygulamaya göre 20 gün var ama benim kendi sağlık sebeplerimden dolayı normal doğum olamicak o yüzden sezaryen doğum olucak. Zorunlu sezaryen diye o yüzden 18 mayısa gün verdi. ☺️
Nursaygi AseliM47 Amin inşallah canım sende sağlıkla kucağına al inşallah. Sağlıkla kavuşalım miniklerimize. 🙏🏻🥰
Yagmur_35 Mhtpkts rabbim sizin de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok kaldı heyecan dorukta 🤩
Gamzeuzunn Günaydınlar bişi sorcam ortalama aynı oldugum arkadaşlar var 32+6 ydım dün dr kontrolünde 2.120 gram bebişim dr biraz azcık iri dedi sizede drlarınız bu tarz dediler mi ?
nidosh Gamzeuzunn benim 32+0da 1960 dedi. Bence sizin bebeğiniz normal sınırlarda ama doktorun dediği gibi sadece bi tık tombiş şimdi 36 oldum 3000 olmuş bebeğim de
Mhtpkts @Ekut bana öyle bir şey demedi direk çok zayıf dedi o da insanda biraz moral bozukluğu yapıyor benim için önemli olan sağlıklı olması yoksa kiloya çokta takılmıyorum