Sevimlim valla ben bugun civile gitttim geldim indirim var herseyde. Bebek sibin ve badilerinde indirim var 5 tl, ustelik eglenceli yazilar var ustunde. Ayrica uzun zamandir sallanan ana kucagi besik ariyodum. Bebegi sallamaya alistirmicam ama bi tane evde bulunsun dedim. Normalde elektrikli alcaktim ama eltimjn elektrikli besigi cocuk agirlasinca parcalari kirildi ve cocuk elektrik carpmasindan kurtuldu diyebilirim. O yuzden el ile sallanan aradim hep. En kullanisli dayanikli civildeki vauva ana kucagi geldi bana. Bugun bi tane aldim suan indirimde 188 tl. Ayrica oyuncak bariyeri var, oturma kademesi var, bulasik yikarken felan mutfakta yanimda dursa bile yeter onda. Bide gogus pedi 3 al 2 ode kampanyasi var civilde, normalde 40 li paketten 3 tane alirsan 26 liraya felan gelmesi gerek ama kampanyada diye 16,90 a gelio 3 paket gogus pedi. Burun aspiratoru aldim 18 tlye. Kuvet filelerinde cok indirim vardi ben 17 tlye aldim. Cok isimiz vardi die duramadim ama kiyafetlerde cok indirim vardi. Bi bak istersen