Ruyammmm 17 haftalik hamileyim galiba idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum. İdrarda siddetli yanma ve bir miktar kanama gördüm yaşayan var mıdır nasıl kurtuldunuz ?
myangelson Ruyammmm doktora git damardan serum olarak veya iğne olarak antibiyotik verilir enfeksiyon sıkıntılı bir durum
Aslibali Ruyammmm hemen doktora git enfeksiyon ilerlemesin tehlikeli. Evet ben çok s antibiyotik kullandım. Macrol,culcid,augmentin… Korkma enfeksiyon daha tehlikeli ilaçlardan.
Ruyammmm Serendipty birkac saat öncesine kadar hiçbir belirtim yoktu birden bu gece başladı nasıl bu kadar şiddetli başladı ben de anlamadım:(
Ruyammmm myangelson Teşekkür ederim bebeğe zararı olmayan antibiyotikler varmış galiba ne kadar doğru duydum bilemiyorum
myangelson Ruyammmm evet hamilelerin kullandığı antibiyotikler var ben çok kullandım. Bu durumda doktorlar kar zarar dengesine bakar enfeksiyon mu daha zararlı antibiyotik mi diye. Enfeksiyon çok daha zararlı bebek icin o yüzden mecburen kullanılması gerekiyorsa kullanılmalı antibiyotik
Ruyammmm Aslibali Galiba geçti o yaşadığım neydi anlamadım enfeksiyon olsa yakınmalarım günlerce sürerdi herhalde. Yine de idrar tahlili verip doktoruma görüneceğim inşallah önemlidir birşey yoktur
Aslibali Ruyammmm kanaman olmuş hiç normal değil. Aksatmadan git. Benim enfeksiyonum verdiğim idrar da çıktı. Ne yanma vardı ve başka bişey.